Informații zi de zi

Soția lui Florin Dumitrescu, în spital. „Hai că am continuat bine săptămâna…”

Cristina Sima, soția lui chef Florin Dumitrescu, este în prezent internată în spital. Cu doar câteva zile în urmă, fiica cea mare a perechii, Ava (7 ani), a ajuns de urgență pe mâinile medicilor după ce s-a accidentat în timp ce se juca. Florin și Cristina mai au împreună o fiică, Mia, în vârstă de 6 ani.

Soția lui Florin Dumitrescu, în spital. „Hai că am continuat bine săptămâna…” După ce a lipsit o vreme din mediul online, Cristina le-a explicat urmăritorilor de pe Instagram motivul absenței sale. „Nu am mai dat niciun semn pentru că… Ava a căzut în curte pe mână. Noroc că avem în spitale niște doctori foarte buni, care mai presus de meserie sunt oameni”, a scris Cristina la Insta Story, pe o fotografie cu Ava din spital.

Câteva zile mai târziu, Cristina a postat la Insta Story o fotografie surprinsă în patul de spital, cu perfuzia pe braț. „Hai că am continuat bine săptămâna…”, a scris Cristina pe imagine. În prezent, Florin Dumitrescu se află în Grecia, unde filmează un nou proiect TV, Chefi fără limite, alături de colegii săi, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea.

Pe 13 septembrie, fiicele cuplului au început școala. Pe o imagine surprinsă în curtea școlii, Cristina a scris: „Copilul meu mi-a dat o mare lecție de curaj! Au mai multă forță în ei decât credem! Când s-a întâmplat asta? Ieri erau mici și azi sunt amândouă școlărițe…”. La începutul sezonului 9 Chefi la Cuțite, privind-o pe Gina Pistol însărcinată, Florin mărturisea: „Mă uit la tine și îmi amintesc de nevastă-mea când era gravidă și parcă aș mai face un copil. Știi cum e, în pandemie ori divorțezi, ori mai faci copil. Eu aleg să mai fac copii!”.

Cristina l-a cunoscut pe Florin când a pășit în restaurantul în care el lucra pentru a degusta o nouă rețetă. „După degustare, am căutat-o pe Facebook. Ei i-am spus: «Mi-ai apărut în lista de sugestii. Wow, ce coincidență, exact în ziua în care ne-am cunoscut!». Da’ de unde, am căutat-o eu!”, a recunoscut bucătarul în trecut.