Informații zi de zi

Stațiunea din Grecia aleasă de Simona Halep. Unde se relaxează sportiva, după eliminarea din semifinalele turneului de la Wimbledon / FOTO

Simona Halep a plecat în vacanță în Grecia alături de soțul ei, Toni Iuruc. Ce destinație a ales celebra jucătoare de tenis. Unde se relaxează îndrăgita sportivă, după eliminarea din semifinalele turneului de la Wimbledon. A împărtășit multe momente speciale cu fanii ei de pe rețelele de socializare.

Simona Halep a plecat în vacanță, după eliminarea din semifinalele turneului de la Wimbledon. Celebra jucătoare de tenis a ales drept destinație o stațiune renumită din Grecia. Ce imagini de senzație a postat pe rețelele de socializare. Cine o însoțește în concediul pe care l-a așteptat cu nerăbdare.

Stațiunea din Grecia aleasă de Simona Halep

Cunoscuta jucătoare de tenis a mers în vacanță alături de soțul ei, Toni Iuruc. Cei doi au ales drept destinație stațiunea Mykonos din Grecia și s-au distrat de minune. Cu atât mai mult, Simona Halep a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu peisajele de vis.

Simona Halep a sărbătorit în vacanța din Grecia și trei ani de când a reușit să invingă pe Serena Williams, pe data de 13 iulie 2019, un moment deosebit de important pentru cariera ei, potrivit click.ro

Celebra jucătoare de tenis și-a împărtășit bucuria din vacanță cu toți fanii ei din mediul online. Simona Halep se distrează pe cinste în Grecia, mai ales pentru că și soțul ei îi este alături și profită, în cele din urmă, de o perioadă de relaxare.
Cât costă o vacanță în Mykonos

Prețul pe care trebuie să îl plătești pentru o vacanță în stațiunea Mykonos este în jur de 5.000 de lei, pentru câteva zile de distracție. Acolo găsești cazare cu ușurință și te poți bucura de una dintre cele mai apreciate și cunoscute plaje din Grecia.

Mulți români merg în vacanță în Grecia vara aceasta, mai ales după atât timp de stat în cauza pandemiei de COVID-19. Acest sezon este unul memorabil, dar prețurile au crescut semnificativ.

sursa spynews.ro