Informații zi de zi

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 13 iunie. Miză uriașă la jocul de comunicare al zilei

Faimoșii și Războinicii sunt mai motivați ca niciodată și vor face absolut orice pentru a câștiga. Miza jocului de comunicare este una uriașă pentru toți. Cei care câștigă vor afla ce fac persoanele dragi.

“Jocul de comunicare are un premiu diferențiat, este singurul joc de la Survivor la care sunteți diferențiați. Dacă Faimoșii, vor câștiga jocul pentru comunicare, vor primi apel video cu prietenii. Dacă Războinicii câștigă, este vorba despre convorbiri telefonice cu familia.”, a spus Daniel Pavel.

În primul joc al săptămânii cele două echipe s-au luptat cu îndârjire pentru recompensă, pentru că în junglă cel mai mult le lipsește hrana. Următoarele două jocuri au fost pentru imunitate.

Duminică AU AVUT loc noi dispute între concurenții de la Survivor România. Se pare că Zanni și Elena Marin nu au ajuns la pace.

În Consiliul de Nominalizare din 12 iunie, dansatoarea a spus că nu se simte bine. Medicii au fost chemați, întrucât acesteia i-ar fi curs sânge din nas.

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 13 iunie. Zanni, un nou atac la Elena Marin: „Nimic nu este sincer când e vorba de ea”

Totuși, nu toți concurenți și-au făcut griji cu privire la starea de sănătate a Elenei Marin. Zanni este convins că Faimoasa se simțea bine.

Mai mult, acesta a acuzat-o că și-ar fi produs singură sângerările nazale. „m-am uitat la ea, se uita toată lumea, nu îi curgea niciun sânge din nas. Avea sânge pe deget că s-a zgărmănit.”

Un alt aspect care l-a surprins pe Faimos este atitudinea lui Ștefan Ciuculescu. Acesta din urmă nu a avut nicio reacție când Elena a acuzat problemele medicale, deși cei doi erau foarte apropiați: „se dramatizează pe alte chestii care nu au nicio legatură cu ce se întamplă aici…”, a spus fostul rapidist

„Nimic nu e sincer cand e vorba despre ea”, a mai spus Zanni. El a adăugat și că se aștepta ca Ștefan „să îi țină partea, dar nu i-a luat-o”.

De cealaltă parte, Maria încearcă să o apere pe Elena: „dacă doctorul a luat-o, este clar ca a pățit ceva, altfel nu o lua degeaba”

Lupta continuă la Survivor România
Cele două jocuri pentru imunitate i-au solicitat la maximum pe concurenți. Primul a fost câștigat de Faimoși, iar cel din ediția din 12 iunie a fost adjudecat de Războinici.

Concurenții vor avea de parcurs un traseu dificil și în această seară la jocul pentru comunicare. La finalul acestuia vor fi nevoiți să-și pună în aplicare abilitățile și să țintească cât mai bine.

Îi așteaptă un premiu valoros: vor putea să vorbească cu oamenii dragi. Maria a declarat că abia așteaptă să o audă pe mama sa.

La final, ambele echipe vor trece prin momente tensionate. Un concurent va părăsi competiția. Au fost nominalizați Albert Oprea, de la Războinici, și Ștefan Ciuculescu, din echipa roșie.