Informații zi de zi

Cine sunt semifinaliștii de la Chefi la cuțite sezonul 9. Numele neașteptate care au părăsit competiția

Emoțiile fără margini pentru cei 11 concurenți de la Chefi la Cuțite. S-a aflat cine sunt cei 9 semifinaliști.

Cine sunt cei 9 semifinaliști de la Chefi la Cuțite
Cei trei concurență din echipa lui Cătălin Scărlătescu, Alex, Valentina și Narcisa au ajuns direct în semifinale după ce au câștigat al 17-lea battle. Ceilalți concurenți s-au duelat într-un nou test.

Din echipa lui Sorin Bontea au mers mai departe Elena și Riki.

Din echipa lui Florin Dumitrescu s-au calificat în semifinale Cătălin, Florin, Ștefan și Keed.

Au plecat acasă Victorina și Dorin din echipa verde.

Echipa lui Cătălin Scărlătescu a ajuns în semifinale
Echipa lui Cătălin Scărlătescu a câștigat al 17-lea și ultimul battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” și și-a asigurat trei locuri în semifinale.

Cătălin Scărlătescu a obținut opt puncte, Florin Dumitrescu a primit trei voturi și Sorin Bontea a rămas fără puncte.

“Nu știu să mă bucur sunt mega fericit am 3 concurenți în semifinală. Aici am vrut să ajung. Acum sunt pe picioarele lor”, a spus Scărlătescu.

Emoțiile au atins cote maxime pentru cei 11 concurenți care au rămas în competiția show-ului culinar difuzat de Antena 1. Ca de fiecare dată, aceștia vor intra în bucătărie cu un singur gând. Acela de a câștiga. Doar că miza este una uriașă. După această ediție fanii vor afla cine sunt semifinaliștii sezonului 9 Chefi la Cuțite.

Ediția din acest an a fost cea mai lungă din toate cele 9 sezoane de până acum, aproape dublă față de celelalte.

Tensiunea atinge cote maxime
11 concurenți au mai rămas în competiție. Aceștia vor participa la încă o confruntare pentru a se afla cine merge mai departe la Chefi la Cuțite.

Din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu mai fac parte patru concurenți. Ștefan, Cătălin, Florin și Keed.

“Vom face absolut tot ce ne stă în putință să câștigăm. Băieții din echipa albastră au demonstrat foarte mult de-a lungul sezonului că au sânge de jedi în ei cât cuprinde. Nu am avut emoțiile astea pe care le am acum niciodată”, a declarat chef Florin Dumitrescu.

“Cu siguranță nu va fi o probă ușoară, va fi multă presiune pe noi”, a spus și chef Sorin Bontea.

În echipa verde au mai rămas Victorina, Elena, Rikito și Dorin, iar Sorin Bontea este convins că va câștiga.

Chef Cătălin Scărlătescu mai are în concurs doar trei concurenți. Alex, Valentina și Narcisa. Echipa sa a început în forță sezonul 9 cu o serie de victorii detașate. Au urmat însă mai multe înfrângeri, iar Scărlătescu a pierdut concurent după concurent. Chiar și așa, juratul își pune toate speranțele în elevii săi și speră ca de această dată să fie norocoși.

“Este o zi fabuloasă, incredibilă, pentru că vom afla semifinaliștii. Mi-ar plăcea ca noi, echipa mov, să câștigăm ultima probă!”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Cine a câștigat cele mai multe ediții Chefi la Cuțite
Echipa care va câștiga confruntarea pe echipe duminică merge direct în semifinala sezonului 9 Chefi la Cuțite, cel mai iubit show culinar. Ceilalți concurenți se vor duela într-un nou test. Cei trei chefi vor avea posibilitatea să-și folosească amuletele pe care le mai au.

Până acum Chef Sorin Bontea a câștigat de patru ori Chefi la Cuțite, spre deosebire de chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu. Aceștia au doar câte două trofee, fiecare.