Informații zi de zi

Survivor România 2021 Live Video. Eliminare neașteptată anunțată de Dan Pavel. Vezi aici ediția din 15 mai

Survivor România continuă să-i ia prin surprindere atât pe concurenți, cât și pe telespectatori. Ediția de sâmbătă, 15 mai 2021, anunță o eliminare neașteptată după cum spune chiar prezentatorul Daniel Pavel.

Lupta și certurile sunt din ce în ce mai strânse în competiția sportivă difuzată pe micile ecrane de la începutul anului. Reality show-ul aduce în fiecare episod scandaluri uriașe între participanți, Faimoșii și Războinicii pierzându-și tot mai mult răbdarea. Vezi Live Video pe kanald.ro, începând cu ora 20:00.

Un concurent va părăsi competiția Survivor România 2021, anunțul fiind făcut de Daniel Pavel în cel de-al doilea Consiliu de nominalizare din această săptămână. Vestea i-a lăsat mască pe toți pentru că nimeni nu se aștepta la așa ceva.

Survivor România, episodul de sâmbătă, 15 mai 2021. Live Video
„Bună seara de la cel de-al doilea consiliu de nominalizare și ultimul. În această seară am o serie de vești mai puțin plăcute. Pentru tine, Survivor România se oprește în această seară”, spune gazda de la Survivor România 2021.

Înainte de asta Faimoșii și Războinicii vor trece printr-un nou joc, al doilea meci de imunitate din această săptămână. Traseul le va solicita participanților din Republica Dominicană îndemânarea, cât și rapiditatea.

Concurenții sunt nevoiți să dea totul pentru că miza este foarte importantă pentru fiecare dintre ei. Participanții trebuie să facă mișcări rapide, dar în același timp acestea trebuie să fie executate perfect.

Lucrurile sunt din ce în ce mai precipitate în echipa roșie, unde scandalul dintre Ștefan Ciuculescu continuă împotriva lui Zanni și Sebastian Chitoșcă. Cei trei își aruncă vorbe grele, schimbul de replici fiind văzut ca un avantaj de Războinici.

„Cel mai deranjant nu e ce face Ștefan, este faptul că unii se duc lângă el și îl țin de mână”, este de părere Zanni.

„Mă simt răzbunată, ai făcut lucruri pe care eu nu aș putea să le spun”, îi spune Elena Marin lui Ștefan Ciuculescu.

„Să mă iau de Sebi, să sar la bătaie cu Sebi sau cu Zannidache. Cu ei doi nici nu mă încălzesc, dar asta e altă chestie”, spune Ștefan.

Războinicii profită de certurile Faimoșilor. Ce au în plan

Discuțiile aprinse din tabăra Faimoșilor sunt motiv de bucurie pentru albaștrii, care încearcă să folosească vibe negativ în avantajul lor. Certurile sunt văzute ca o plasă de salvare, lucru punctat foarte bine de câțiva concurenți.

„Ține doar de noi să nu intrăm în plasa asta și să pierdem”, spune Albert Oprea.

„Pe mine m-a afectat și doar mă uitam la ce se întâmplă între ei”, declară Maria.

„Noi toți eram puțin șocați de reacția Mariei, ea părea în echipă cu Elena, nu cu noi”, susține Adelina.

„Ei au căzut psihic. E momentul nostru”, completează Andrei.

„Cearta de la ei va deveni din ce în ce mai aspru, ceea ce ne va aduce un beneficiu”, spune Sorin Pușcașu.