Informații zi de zi

Toți îl știu pe Cabral, dar cum arată mama vedetei de la Pro TV! Imaginea rară postată de Paște

Toți românii îl cunosc pe Cabral, iar cei mai mulți dintre ei s-au întrebat cum arată mama vedetei de la Pro TV. Fotografii cum rar poți să vezi în zilele obișnuite au umplut rețelele sociale, de Paște 2022.

Vedetele, care de obicei nu își scot la vedere famiiliile, au fost generoase în acest an și au postat fotografii cu cei dragi, spre încântarea celor care îi iubesc și îi urmăresc îndeaproape.

Printre multele vedete care au postat fotografii cu oamenii dragi de Paște este numără și Cabral, care a vrut să arate tuturor cât de fericit se simte alături de familia lui extinsă.

Toți îl știu pe Cabral, dar cum arată mama vedetei de la Pro TV! Imaginea rară postată de Paște

„Familionul nostru. Pe zâmbet, sarmale și niște miel făcut de Razvan. Pace și liniste, ceea ce vă doresc și vouă! Andreea, Tiago, namiko și Irina, tot mai frumos a ieșit Fodor!”, a scris Cabral, pe rețeaua socială, în dreptul unei imagini rare.

În fotografia postată de vedeta PRO TV apare mama lui, Argentina, tatăl lui adoptiv, Mircea Boldea, sora lui, Artemis Boldea, soția prezentatorului TV, Andreea Ibacka, fetița lor, Namiko, precum și nașii Răzvan și Irina Fodor. Acești au fost însoțiți de fiica lor, Diana.

De asemenea, poveștile despre mama lui Cabral Ibacka sunt multe, însă cea mai interesantă dintre ele este aceea când, mama prezentatorului TV a bătut un bărbat care îi lovea intenționat autoturismul de serviciu.

Mama lui Cabral, sportivă profesionistă

Puțini dintre români știu că Argentina Boldea, mama lui Cabral, a fost vicecampioană europeană și mondială la kickboxing full-contact, iar cunoștințele din domeniu au ajutat-o în fața unui bărbat care a lovit-o și pe ea, și mașina pe care o conducea, fără niciun motiv.

„Pe mama, un domn de vreo 30-40 de ani, a încercat să o bată. Ea a fost vicecampioană mondială și vicecampioană europeană de kickboxing full contact. Iar la 60 și ceva de ani, a intrat pe pilot automat, când acel domn a început să dea cu picioarele în mașina ei de serviciu. Ea l-a rugat să nu mai dea, pentru că nu este automobilul ei, iar atunci domnul i-a dat un croșeu în cap. Și ea, eschivă în spate și croșeu în bărbie. Iar domnul a băgat somn”, a detaliat Cabral episodul despre mama lui.