Informații zi de zi

Toți românii care țin banii în bănci trebuie să știe! Avertisment dur de la Diana Șoșoacă: Ce se va întâmpla în curând

Senatorul independent, Diana Șoșoacă, a făcut un anunț important pentru români Aceasta aproape îi imploră pe oameni să își scoată banii din bănci.
Cu toții ne dorim ca orice instituție să fie digitalizată. Să nu mai pierdem ore din viață așteptând după anumite documente și, de asemenea, să dispară dosarele cu șină, pentru că suntem totuși în 2022. Procesul de digitalizare se face resimțit și în viața de zi cu zi a românilor.

Numărul celor care folosesc bani cash a scăzut semnificativ. Acum, poți salva cardurile bancare pe telefon, sau pe smart-watch și să plătești prin contact-less. Se pare că senatorul independent, Diana Șoșoacă, nu este deloc de acord cu aceste metode. Ea este de părere că mediul virtual este un pericol real pentru oameni.

Diana Șoșoacă: Scoateți toți banii din bănci!
Diana Șoșoacă îndeamnă pe români să meargă la bancomate și să își scoată banii. În acest mod, susține cunoscutul politician, se poate opri „oculta mondială”

„Eu, în calitate de senator al României, solicit românilor să-și scoată toți banii din bănci! Începeți să plătiți cu cash! Este prima lovitură pe care puteți să o dați ocultei mondiale. Vă rog frumos, din suflet, ascultați-mă ce spun. Niciodată nu v-am învățat de rău. Rupeți băncile alea, scoateți toți banii! Începeți să plătiți cash! Va fi o luptă dură dată ocultei mondiale, pentru că ei deja nu mai doresc să lucreze pe bani cash”, a declarat Diana Șoșoacă.

Conform acesteia, în Parlamentul României există în acest moment un proiect de lege prin care fiecare român este obligat să aibă un card bancar. Această inițiativă legislativă este făcută de cei de la USR.

Șoșoacă: Nu mai plătiți cu cardul!
În acest mod, spune Șoșoacă, se merge ușor, dar sigur, către desființarea banilor și oamenilor să li se ofere un credit pe card, în funcție de muncă. Această măsură este deja implementată în China, țară cu regim comunist, de aștfel. Conform Dianei Șoșoacă, dacă o persoană face o greșeală și nu respectă anumite reguli ale societății, atunci rămân fără bani.

„Dacă vreți să faceți ceva util pentru salvarea noastră, a României și a celorlalte țări, scoateți-vă toți banii din bănci! Cum vine salariul, scoateți banii cash. Nu mai plătiți cu cardul! Vă rog frumos, faceți lucrul ăsta!”, a declarat aceasta pe internet, într-un live cu Luis Lazarus.