Informații zi de zi

Tragedie în fotbalul românesc. Roland Stănescu s-a sinucis la vârsta de 32 de ani

Roland Stănescu, fostul fotbalist care a jucat la Petrolul și FC Argeș, s-a sinucis.

Conform Ziare.com, Roland Dedius Stănescu s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc din orașul Voluntari, Ilfov. Mama sa este cea care a sunat la salvare. Deși Roland locuia singur, femeia venise în vizită, spcrie as.ro

„Astăzi, 2 iulie în jurul orei 15:38, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat s-a precipitat de la etajul 4, al unui bloc de locuințe din localitate. Polițiștii din Voluntari s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea activităților specifice din competență.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat 2 echipaje medicale din cadrul SMURD, care au efectuat manevrele de resuscitare, însă din păcate, au declarat decesul victimei.

S-a relaționat cu Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la fața locului pentru efectuarea de activități specifice”, a transmis IPJ Ilfov într-un comunicat de presă.

Cazul urmează să fie preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru efectuarea activităților din competență

Roland Stănescu a evoluat pentru Petrolul în liga a patra, după ce echipa a intra în faliment.

De-a lungul carierei sale, fotbalistul a mai trecut pe la formații precum FC Argeș, Brăila, Motru și Balotești.

Roland Dedius Stănescu a început să joace fotbal încă de la vârsta de șapte ani ani. El a trecut pe la Școala de Fotbal a lui Gică Popescu, dar s-a făcut remarcat la FC Argeș.