Informații zi de zi

UN BĂRBAT, CARE PRETINDE CĂ ESTE CĂLĂTOR ÎN TIMP, FACE O PREZICERE ÎNFIORĂTOARE: ”NU PRIVIȚI CERUL”

Un tiktoker care pretinde că vine din viitor a declarat că urmează o perioadă neagră, la propriu, pentru Planeta Pământ.

Un videoclip de pe TikTok al unui „călător în timp” autoproclamat avertizează: „Nu privi în cer spre lumina care vine din piramide”, susținând că „Pământul se va scufunda în trei zile de întuneric”.

Un bărbat care pretinde în mod ridicol că este un călător în timp din anul 2582 a prezis că, în următorul deceniu, Pământul se va confrunta cu o întrerupere care va dura trei zile.

Într-un videoclip TikTok, omul susține în mod bizar că planeta va fi cufundată în 72 de ore de întuneric și îi îndeamnă pe oameni să înceapă să se pregătească pentru fenomen.

Videoclipul a adunat 636.000 de urmăritori pe site-ul social media, unde videoclipurile sale au un total de șapte milioane de aprecieri, potrivit Daily Star Online.

Trei zile de coșmar
Călătorul spune: „Credeți sau nu, acest lucru se va întâmpla într-adevăr la 6 iunie 2026.”
Un utilizator a scris: „Nu voi minți, am pus în calendarul telefonului acest Doomsday, dar sunt foarte sceptic”.

Un altul a adăugat: „Vă rog să-mi spuneți că nu este adevărat, că mi-e frică de întuneric și nu avem lumânări. Putem folosi televizoare și telefoane?”

Iar un al treilea a scris: „Nu este real, el a avut mai multe videoclipuri spunând că se vor întâmpla lucruri, apoi nu s-au întâmplat niciodată și a șters videoclipurile”.

Există o listă din ce în ce mai mare de conturi de socializare ai căror administratori care pretind că provin din viitor, în timp ce aruncă previziuni despre nenorocire și întuneric.
Într-un videoclip, un bărbat a susținut că a mers la anul 8973 și a cyborgilor telepatici care i-au înlocuit pe oameni.