Informații zi de zi

Unde a dus-o Cristi Borcea pe Valentina Pelinel la aniversarea a doi ani de căsătorie. În alți ani i-ar fi fost rușine să ajungă aici

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au aniversat doi ani de când au spus “DA”. Cu această ocazie, cei doi au ales să petreacă timpul în familie, într-o locație total neobișnuită pentru ei. Cuplul s-a bucurat de momente memorabile și de peisaje surprinzătoare.

Unde au ales să aniverseze soții Borcea doi ani de la căsătorie
Luna septembrie este una specială pentru Cristi Borcea și Valentina Pelinel. În urmă cu doi ani de zilei, cuplul spunea un “DA” răspicat în fața ofițerului de Stare Civilă în Barcelona. Alături de ei s-a aflat și nașul lor, Marius Vizer, care a avut grijă ca nunta și petrecerea să iasă perfect.

Și pentru că o astfel de ocazie merită sărbătorită, cele două vedete au ales să petreacă acest eveniment în familie. Deși erau obișnuiți cu vacanțe de lux, în țări străine, Cristi și Valentina au ales de această dată să rămână în țară.

Omul de afaceri și fostul fotomodel, alături de fiul cel mare, Milan, au pornit într-o descoperire a frumuseților României. Cei trei au ales să petreacă concediul în Delta Dunării. Cu această ocazie, soții Borcea au rămas profund impresionați de locurile frumoase pe care le are țara noastră.

“Este ceva de vis, chiar avem o țară frumoasă. Copiii noștri trebuie să afle că România are locuri superbe. Și pozele pe care le-am făcut, au fost fără filtre, întrucât frumusețea nu are nevoie de așa ceva”, a mărturisit Cristi Borcea pentru libertatea.ro.

Vacanța de anul acesta a soților Borcea a fost petrecută în România
Vacanța de anul acesta a soților Borcea a fost petrecută în România

Schimbare de planuri de vacanță, din cauza Covid-19
Imediat ce a ieșit din închisoare, Cristi Borcea a decis să plece departe, într-o vacanță, alegând ca destinație Sardinia. Vacanțele de lux, de peste Ocean sau din zone exotice nu sunt străine cuplului Cristi Borcea-Valentina Pelinel, care anul acesta a făcut o excepție. În ciuda posibilității de a zbura cu avionul privat oriunde în lume, Cristi a ales să fie precaut.

Fostul dinamovist are probleme cardiace de multă vreme, iar teama de o posibilă infectare cu coronavirus l-a determinat să renunțe la vacanțele din afara granițelor. Astfel, pandemia i-a ajutat pe cei doi să cunoască frumusețile țării. Ei au petrecut vara în stațiunea Olimp, unde fosta soție a lui Borcea deține un hotel.

“Toată vara am stat la Olimp, la hotelul familiei, „Pam Beach”. Fie ne-am strâns cu toții, cu copiii, fie am fost doar în trei, eu, Valentina și Milan. Ne-am bălăcit, ne-am dat în mașinuțe, am fost o familie, cu alte cuvinte. Acum, dacă tot ne-a permis vremea, am zis să vizităm Delta Dunării, iar Milan e cel mai fericit. „Tati, uite ce păsări, tati, uite ce flori sunt în apă, tati, uite ce viteză prinde barca!” E vacanța lui. Așteptăm cu nerăbdare și momentele când ne vor însoți gemenele Indira Maria și Rania Maria. Mai ales că și ele descoperă lumea acum. Și, da, România e chiar frumoasă. Cred că am realizat cu pandemia asta mai mult decât oricând!”, a povestit Borcea pentru libertatea.ro.