Informații zi de zi

Cum arată azi Ileana Popovici, marea iubire a lui Sergiu Nicolaescu. Actrița, care a fost soția lui Mihai Tatulici, este fermecătoare la 76 de ani

Aavut o viață ca-n filme, a fost marea iubire a lui Sergiu Nicolaescu și soția lui Mihai Tatulici, dar a cucerit mult mai multe inimi. Mulți s-au întrebat cum mai arată acum Ileana Popovici, la 75 de ani. Chiar dacă anii au trecut peste ea, câteva lucruri au rămas neschimbate. Are aceiași ochi blânzi, zâmbetul fermecător, părul tuns scurt și energia ei este și acum de-a dreptul molipsitoare.

A făcut niște roluri memorabile în pelicule precum „Reconstituirea” și „Filip cel bun”. A iubit tot ce a ținut de muzică și de film, iar în artă și-a găsit și bărbații cu care a trăit cu o pasiune nebună poveștile de amor. Era de ajuns o singură privire ca să te cucerească și și-a păstrat obiceiurile peste timp, așa cum și-a menținut și sufletul atât de tânăr, deși în buletinul ei apare anul în care a venit pe lume în urmă cu aproape opt decenii.

Se bucură cu multă blândețe de minunile pe care i le scoate viața în cale. Actrița din „Reconstituirea” trăiește acum în casa ei din Buturugeni, Giurgiu, unde este chiar localitatea ei natală. A împlinit vârsta de 76 de ani în data de 12 mai, dar are un chef de viață de invidiat. Privirea ei pare neschimbată, iar tunsoarea care a consacrat-o a rămas la fel.

Poartă și acum părul scurt, iar ochii ei sunt de o profunzime tulburătoare, la fel ca-n tinerețe. A ținut pasul și cu tehnologia, așa că admiratorii ei o pot urmări inclusiv pe rețelele de socializare. Ileana Popovici este dovada vie că un spirit tânăr parcă ține departe și de trup trecerea nemiloasă a anilor.

Ileana Popovici a recunoscut că s-a îndrăgostit des de-a lungul timpului. Regizorii Dan Pița și Sergiu Nicolaescu, omul de televiziune Mihai Tatulici și compozitorul Richard Oschanitzky au fost printre bărbații pe care i-a iubit, dar ultima ei mare iubire este Tudor Gheorghiu, cel cu care s-a căsătorit după ce actrița împlinise vârsta de 50 de ani. Culmea, ea se îndrăgostise de el când era studentă, dar drumurile lor s-au reunit abia după trei decenii.