Informații zi de zi

Victor Slav a intervenit de urgență după ce Bianca Drăgușanu a fost bătută. Micuța Sofia, în grija prezentatorului

Victor Slav a intervenit de urgență în scandalul în care a fost implicată Bianca Drăgușanu, care a apărut ieri vânătă la față, aparent bătută de Alex Bodi.

Victor Slav are grijă de micuța Sofia după ce Bianca ar fi fost bătută
Imaginile cu Bianca au făcut deja înconjurul internetului, iar tăcerea ei este una destul de suspectă după ce ieri a vrut să facă o serie de dezvăluiri despre viața ei, unele care ar fi avut legătură inclusiv cu afaceristul cu care este împreună.

Victor Slav a postat o fotografie pe Instagram din care reiese că s-a îngroșat gluma în viața Biancăi.Fostul prezentator al buletinului meteo de la PRO TV apare alături de câinele său, pe care l-a scos la plimbare în cartierul rezidențial unde locuiește.

Pe Instastory, însă, fostul soț al iubitei lui Bodi a postat o poză în care se află în mașină cu micuța Sofia. Cel mai probabil scandalurile s-au înmulțit în viața vedetei, iar Victor s-a gândit să o ferească pe fetița ei de anumite scene, luând-o la el.â

Fanii prezentatorului au reacționat la scandalul momentului
Ieri, după ce au apărut imaginile cu Bianca de după bătaie, cei doi au fost văzuți în Capitală și păreau să-și fi rezolvat problemele, de vreme ce erau împreună.

Fanii vedetei au observat că aceasta încearcă să își acopere vânătăile de la ochi cu machiaj, iar în puținele ieșiri publice pe care le-a avut până acum nu i s-a văzut foarte bine chipul din cauza măștii de protecție care este obligatorie în spațiile publice.