Informații zi de zi

Vremea se schimba. Meteorologii anunta lapovita si ninsoare

Vremea se schimba. Incepand cu data de 3 ianuarie, vom observa o usoara scadere a temperaturilor in regiunile de vest si nord ale tarii. Acest lucru se va mentine pana la sfarsitul saptamanii, cand temperaturile vor scadea in majoritatea tarii.

De asemenea, ne putem astepta la ploi in vest, nord si Transilvania, precum si la cateva ninsori in zonele muntoase. In saptamana urmatoare, ar putea sa se intoarca chiar si ninsorile in munti. Cu toate acestea, temperaturile in general vor ramane peste media normala pentru aceasta perioada a anului, vremea fiind in general blanda.

Posibile ninsori in data de 11 ianuarie, potrivit modelului de calcul european, ECMWF
Sfarsitul acestei saptamani si inceputul urmatoarei vor aduce o racire a vremii in toata tara, insotita de posibile ninsori in zonele de munte, potrivit datelor actuale oferite de modelul european de calcul ECMWF. Saptamana urmatoare se anunta ploi si sunt posibile chiar ninsori pe arii mai extinse, in special in nordul tarii, anunta meteoradar.ro

Data de 2 ianuarie a fost cea mai calda zi de ianuarie din istoria masuratorilor inregistrate la 17 statii meteo din tara, potrivit informatiilor publicate pe pagina de Facebook a organizatiei Severe Weather Alert – Romania, care citeaza date ale Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).