Informații zi de zi

ZIDAR ROMÂN, ACUZAT CĂ A VRUT SĂ SE ÎNSOARE CU O ITALIANCĂ, PENTRU A-I LUA CASA. FEMEIA ARE PROBLEME PSIHICE. CARABINIERII AU INTERVENIT

Un zidar român în vârstă de 47 de ani este acuzat că a intenționat să se însoare cu o italiancă, pentru a pune mâna pe casa ei. Conaționalul nostru a fost denunțat de rudele “partenerei” sale, o femeie din Rimini, care are probleme psihice.

Zilele trecute, autoritățile au dispus o măsură de limitare a libertății care îi interzice românului să se apropie de italiancă, la o distanță mai mică de 500 de metri. Femeia suferă de psihoză de tip schizoafectivă, fiind declarată de comisia medicală cu un grad de invaliditate în proporție de 80%, potrivit rotalianul.com.

Din cauza românului, femeia se certase puternic cu rudele sale. La un moment dat, aceasta a fost spitalizată, dar zidarul a căutat-o în continuare. Nici când a fost pus în temă cu probleme pe care le are “partenera” sa, bărbatul nu a renunțat la relație. A fost momentul când frații, mama și administratorul de sprijin s-au convins de intențiile conaționalului nostru.

Zidar român, probleme cu legea în Italia. De ce este acuzat bărbatul

Mai exact, bărbatul avea în plan să se însoare cu ea și să o lase fără casă. Pentru a-și duce mai ușor planul de îndeplinire, acesta a convins-o să nu mai urmeze tratamentul prescris pentru a-și ține sub control boala. Pentru a scăpa de rudele femeii care încercau să distrugă relația, bărbatul le-a amenințat, constant, că îi va pune în legătură cu avocatul său.

Amenințarea a avut, însă, efectul opus. Mama, frații și administratorul de sprijin au solicitat ajutorul carabinierilor și, ulterior, logodna a luat sfârșit. În prezent, românul este acuzat că a încercat să profite de o persoană cu handicap.