Informații zi de zi

A APĂRUT UN NOU CUPLU ÎN SHOWBIZ. CEI DOI ÎNDRĂGOSTIȚI AU FOST FOTOGRAFIAȚI, ÎN PREMIERĂ, LA PLAJĂ. FOTO

Actrița americană Jordana Brewster a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se săruta pasional cu noul său iubit, Mason Morfit. Cei doi îndrăgostiți au fost văzuți pe o plajă din Los Angeles.

Vedeta de 40 de ani, care a devenit celebră datorită filmului Fast and Furious s-a bucurat vreme sărutându-se pasional cu noua sa cucerire în valurile oceanului.

Actrița și-a început cariera printr-o apariție în serialul All My Children din 1995. După acest film a urmat As the World Turns între anii 1995–2001, în rolul Nikki Munson. A apărut în 1998 în primul său rol într-un lungmetraj, în The Faculty. Acest rol i-a adus notorietate și atenția criticii și a publicului.

Cel mai important rol al său a fost cel din filmul The Fast and the Furious, din 2001. A mai jucat în D.E.B.S. din 2004, horror-ul The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning din 2006 și a patra și a cincea serie a filmului The Fast and the Furious, Fast & Furious din 2009, Fast Five din 2011 și Furious 7 din 2015. A mai apărut în serialul de televiziune al NBC, Chuck între anii 2008–2009.

S-a născut în Panama, fiica Mariei João (născută Leal de Sousa), fost fotomodel brazilian și Alden Brewster, un bancher american. Bunicul său din partea tatălui, Kingman Brewster, Jr., a fost educator, diplomat și președinte al Universității Yale. La doar două luni s-a mutat din Panama în Londra.