Informații zi de zi

Imagini incredibile! Dezbrăcatu’ își spală singur rulota în care a ajuns să locuiască

Codruț Kegheș – Dezbrăcatu’ își spală singur rulota în care a investit câteva mii de euro! Vedeta TV a fost surprinsă recent la o spălătorie din Otopeni. CIAO.RO vă prezintă imagini unice cu omul de televiziune!

Codruț Kegheș, cu rulota la o spălatorie automată self service
Codruț Kegheș nu face parte din vedetele care au trecut granița țării pentru a-și face concediu în străinătate. Dezbrăcatu’ a ales să plece prin România, cu rulota, să stea cât mai mult timp în natură, la aer curat, să se relaxeze în liniște. După o perioadă în care a străbătut țara cu rulota, timp în care s-a odihnit și și-a încărcat bateriile pentru noul sezon al emisiunii, Codruț Kegheș a revenit în București.

Acesta a fost surprins, zilele trecute, la o spălatorie automată self service. Omul de televiziune a preferat să-și spele singur rulota cu care a fost în vacanță, și nu să meargă la o spălătorie auto. Mai exact, Codruț Kegheș și-a achiziționat câteva fise, prețul uneia de aproximativ 180 de secunde fiind 5 lei, și s-a apucat să curețe de zor “casa mobilă”. Acesta s-a urcat și pe postamentul construit special și pentru cei care vin să spele rulote, cum a fost și cazul lui.