Informații zi de zi

„Vulpita” si Viorel nu au avut habar de aniversarea fiicei lor. Maria a fost sãrbãtoritã cu tort de bunicii paterni si de copiii din vecini!

ABSENTI…. Fetita „Vulpitei” si a lui Viorel Stegaru a împlinit trei ani, iar la Blãgesti, bunica Ilinca a fost strategul unei aniversãri ca la carte! Micuta a avut invitati câtiva copii din vecini, pe care i-a servit cu tort si fripturã. Maria a rãspuns chiar ea unora dintre telefoanele celor care au vrut sã o felicite, iar unui jurnalist, de pildã, micuta i-a spus la telefon rugãciunea „Înger, îngerasul meu”. „Este o fetitã foarte isteatã, foarte inteligentã. Se vede cã bunica si-a dedicat timpul educatiei micutei”, a spus ziaristul. În tot acest timp, cei doi pãrinti au lipsit cu desãvârsire si nu au catadicsit sã dea mãcar un telefon copilei. Au recunoscut, în schimb, la emisiunea care le-a bãgat în cap cã au ajuns „vedete”, cã vecinii au fost cei care le-au trimis poze cu fetita si cu tortul pregãtit de bunica Ilinca. „Nu, n-am sunat, dar o sã primeascã ceva de la noi”, a spus Viorel, când moderatoarea l-a întrebat de ziua fetei. „Dar azi e ziua ei, mãi, nu mâine”, a fost reactia Mirelei Vaida.

Aerul de Bucuresti si fitele de vedetã i-au prostit si mai rãu pe sotii Stegaru, în loc sã-i destepte! Ieri, când fetita lor a împlinit 3 ani, acestia nu i-au dat mãcar un telefon, în care sã îi spunã micutei „la multi ani”. În schimb, pezenti iarãsi în emisiunea „Acces Direct”, cei doi au recunoscut cã nu au sunat copila si nici nu le-a trecut prin minte sã se ducã la ea, dar au spus cã i-ar fi trimis ceva, prin postã. „Mâine primeste. Sau zilele acestea”, a spus Viorel. „Mãi, dar ziua fetitei e azi, nu mâine. Nu altãdatã”, le-a replicat Mirela Vaida. Cei doi însã s-au uitat tâmp, unul la altul si au bolborosit ceva, fãrã sens. A fost difuzat apoi un material cu ei, în timp ce au mers la bisericã, acolo unde s-au întâlnit cu preotul. Au spus ceva de fetitã, dar se vedea cã erau pusi sã mimeze dragostea fatã de copilã si dorul de aceasta. „Mami te iubeste”, a zis „Vulpita”, neconvingãtoare. Când a fost întrebatã de nasterea micutei, Veronica s-a apucat sã-si plângã de milã, spunând doar cã „a fost greu si nu stia ce sã-i facã bebelusului”, moment de care nici nu mai vrea sã îsi aminteascã. Bunica Ilinca a avut însã grijã sã îi organizeze fetitei o aniversare de vis. A fãcut fripturã, tort si a invitat toti copiii din vecini, pentru a o sãrbãtori pe Maria.

Bunica Ilinca vrea sã ia în grijã fetita, cu acte în regulã

De reamintit cã bunicii paterni ai fetitei „Vulpitei” au demarat o actiune foarte serioasã în raport cu Protectia Copilului si, ulterior, în instantã, pentru luarea Mariei în plasament. Bunica Ilinca a cerut ca Veronica Stegaru sã fie decãzutã din drepturile pãrintesti, întrucât nu ar fi deloc atasatã de fetitã, nu a contribuit în niciun fel la cresterea ei, iar, de 8 luni de zile, atât ea, cât si tatãl Viorel, stau la Bucuresti, se distreazã la televizor, fãrã a avea habar de soarta copilei. Ilinca Stegaru si-a luat si un avocat bun, cu care vrea sã convingã autoritãtile sã îi dea copila în plasament.