Informații zi de zi

Pepe, surprins cu o brunetă milionară pe un iaht luxos

Cea mai hot văduvă de milionar din România s-a distrat cu Pepe cu un iaht luxos, în largul Mării Negre. Astfel, artistul a avut o nouă apariție surprinzătoare zilele trecute, atunci când s-a fotografiat cu Ioana, nimeni alta decât văduva milionarului Nae Nicolae, om.o.rât de tren acum opt ani.

Aceasta era echipată cu un sutien extrem de decoltat. Ioana și-a făcut un selfie alături de artist, după care a publicat fotografia pe contul de socializare.

”Ce să mai zic, așa glumim noi”, a scris femeia în dreptul fotografiei cu Pepe. ”Cine e băiatul?”, a întrebat-o un prieten virtual.

”Un vecin! Un fan de-al meu”, a spus, tot în glumă, Ioana.

De altfel, Ioana Geoană, văduva lui Nae Nicolae, se distrează din plin, după ce a trecut printr-o mare tragedie. Ea a devenit foarte bună cu antrenorul ei personal, Alexander Florescu, văr primar cu Pepe. Din anturajul ei mai face parte și Giani Kiriță, care s-a și pozat cu ea, dând naștere și unor interpretări. Ioana are 48 de ani și arată fabulos. Este mamă a trei copii și face senzație oriunde merge, iar la Mamaia aceasta nu s-a sfiit să facă top.less. De altfel, în ultimii doi ani, Ioana a început să urmeze cursurile de fitness organizate de Florescu.

Amintim că Nae Nicolae, nașul lui Adrian Minune, a mu.rit în urmă cu opt ani, atunci când mașina pe care o conducea a fost lovită de tren în zona Petricani. El încercase să ”forțeze” bariera de intrare în Pipera, însă gestul i-a fost fatal. Cu toate că era cunoscut drept unul dintre cei mai bogați afaceriști din România, acesta și-a lăsat familia într-o situație grea, cu sume mari de bani împrumutate și nerecuperate. Ioana a reușit până la urmă să se descurce, reușind să-și refacă viața, deși nu s-a mai recăsătorit niciodată.

De altfel, amintim că Pepe a fost căsătorit cu Raluca Pastramă, însă cei doi au ajuns la divorț. Pepe are acum o altă relație, iar Raluca Pastramă a explicat ce se întâmplă în viața fostului ei soț.

„Pepe a fost mereu un bărbat care oferă dragoste. El are nevoie de atenţie, aproape în permanenţă. Aşa este el construit şi cred că aşa şi trebuie înţeles!”, ne-a spus, în exclusivitate, Raluca Pastramă.

Raluca Pastramă a mai declarat că momentan nu simte nevoia unei noi relații în viața ei.