Informații zi de zi

Marcel Pavel reactioneaza dur dupa ce WRS s-a calificat in finala Eurovision 2022: ”S-au dus valorile esentiale”

Marcel Pavel a a reactionat dupa calificarea Romaniei in finala Eurovision 2022. Artistul a comentat si prestatia lui WRS, din semifinala.

“Eu as fi facut alta alegere din start”
”S-au dus valorile esentiale ale acestui concurs. Planeta a luat-o razna. Nu am apucat sa ma uit la semifinala, cea in care a concurat si Romania, pentru ca nu am avut efectiv timp. Dar din prima semifinala mi-au placut Letonia si Moldova, si nu neaparat pentru ca sunt subiectiv.

Mi-au placut dinamica lor si interpretarea. La reprezentantii Moldovei ma refer. Mi-au placut foarte mult. In ceea ce il priveste pe reprezentantul nostru, eu as fi facut alta alegere din start. In opinia mea as fi ales un concurent cu vocea si pianul de la Selectia Nationala”, a declarat Marcel Pavel, pentru FANATIK.

”Am apucat sa vad totusi, azi, cateva secvente de aseara… Am vazut un barbat cu atitudine feminina pe scena, si ma opresc aici. La interpretarea vocala… ma abtin! De valoarea culturala si creativa a acestui concurs nu mai spun nimic. Dar, cu toate acestea, ce pot sa mai spun, sa-i tinem pumnii Romaniei!”, a mai spus artistul pentru sursa citata mai sus.

WRS, declaratie dupa semifinala:

„Greul a trecut, dar acum vine un greu si mai mare. Ma bucur ca juratii au apreciat piesa noastra, fanii s-au mobilizat si au promovat-o in social media, iar astazi, romanii din diaspora au votat .

Este un sentiment formidabil sa stii ca ai alaturi de tine atat de multi compatrioti care te sustin si voteaza pentru un rezultat cat mai bun al Romaniei la Eurovision. Le promit tuturor ca nu ii voi dezamagi in finala!”, a declarat Andrei Ionut Nicolae, alias WRS, dupa semifinala Eurovision.