Informații zi de zi

Acces Direct. Niculina, o femeie din Buzău, înșelată de soț cu o tânără. Cum l-a prins pe bărbat: „,Mi-am dat seama” / FOTO

În exclusivitate pentru Acces Direct, Niculina, o femeie dintr-o comună din Buzău, a mărturisit cum a aflat că soțul ei o înșeală cu o tânără de 18 ani. Ce a dezvăluit aceasta, mai ales pentru că bărbatul ar avea și un copilaș.

Niculina, o femeie dintr-o comună din Buzău, l-a prins pe soțul ei, cu care are o căsnicie de mai bine de 22 de ani, că o înșeală cu o tânără de doar 18 ani. Ce a mărturisit aceasta în cadrul emisiunii Acces Direct.

Niculina, o femeie din Buzău, înșelată de soț cu o tânără
În exclusivitate pentru Acces Direct, Niculina a mărturisit că bărbatul cu care s-a căsătorit de mai bine de 22 de ani o înșeală cu o tânără de 18 ani. Femeia a rămas șocată, ba chiar mai mult când a auzit una dintre discuții a crezut că totul este doar o glumă, iar cineva ar râde de soțul ei.

Niculina, față-n față cu soțul infidel? Georgian, deranjat că partenera l-a făcut ”urât cu spume”

Niculina susține că Georgian l-a înșelat cu o tânără de doar 23 de ani cu care are și un copil. Femeia mărturisește că bărbatului îi plac fetele mai tineri, iar în emisiunea de vineri l-a făcut în direct ”urât cu spume”. Georgian e foarte deranjat de jignirile pe care partenera i le-a făcut.

Georgian și Niculina sunt împreună de 23 de ani, dar în ultima perioadă au mari probleme în cuplu. Femeia susține că bărbatul o înșeală de mai mulți ani cu o tânără care are chiar vârsta de 23 de ani, în timp de fiul lor are 21 de ani.

„Sunt 22 de ani de când m-am cununat cu el. Aveam 18 ani și el 23 când ne-am luat. Nu prea am fost fericiți așa din cauza alcoolului. Am fost împreună până acum, dar de patru ani nu mai am liniște, pentru că el umblă cu două femei. Acum sunt plecată, nu mai stau cu el. El e la Tulcea, muncește pe șantier. (…) După două săptămâni nu a mai adus bani. (…) Îl suna o copilă, îi spunea „Ce faci, iubi?”. Eu am zis că face ceva mișto de el. (…) Ducând sacoșa la muncă, după aceea el a plecat la muncă și a lăsat telefonul pe masă”, a mărturisit Niculina, în cadrul emisiunii Acces Direct.

Uimirea a fost mare în momentul în care femeia a realizat că este înșealată de soț, după ce bărbatul a plecat să muncească la București, pentru fiul lui.

Cum l-a prins pe bărbat
După ce a aflat că a fost înșelată, femeia a descoperit că bărbatul are și un copil cu amanta de 18 ani. Niculina ar fi văzut un videoclip cu micuțul, unde s-a auzit și vocea soțului ei pe fundal. Cu atât mai mult, aceasta a rămas șocată de tot ce a aflat că face partenerul ei de viață.

Niculina a stat față-n față cu soțul infidel la Acces Direct

Vineri, la Acces Direct, Niculina l-a jignit pe partenerul său și i-a spus că e ”urât cu spume”, însă cu toatea astea, bărbatul ar fi înșelat-o cu o tânără mult mai tânără decât el.

Astăzi, bărbatul s-a arătat foarte deranjat de atitudinea de vineri a femeii, iar el a mărturisit că e supărat pentru că a fost jignit în direct. Mai mult de atât, Georgian susține că tot ceea ce zice soția lui nu e adevărat, iar el nu are o amentă și în niciun caz un copil cu amanta.

Niculina susține că a făcut multe cercetări și a încercat să afle dacă într-adevăr partenerul său o înșeală. Ea spune că i-a băgat o aplicație pe telefon în care să înregistreze convorbirile bărbatului cu amanta, însă el le ștergea și le lăsa doar pe cele cu soția și fiul.

Georgian era mai tot timpul plecat de acasă

Niculina mărturisește că Georgian era mai tot timpul plecat de acasă cu munca, iar atunci când ea îl suna, fie era ocupat, fie avea telefonul închis. De atunci a bănuit că ceva se întâmplă, astfel că a început să-i controleze telefonul când avea ocazia și așa ar fi aflat că el o înșeală cu o tânără.

”Eu timp de doi ani nu îi controlam telefonul, iar după ce mi-am dat seama ce se întâmplă am început să-l controlez. Am intrat pe Facebook și am găsit tot”