Informații zi de zi

Acrobatul care a căzut în gol de la nouă metri la Circ, a murit: Spera să revină pe scenă cât mai curând

Acrobatul de circ, în vârstă de doar 26 de ani, Alex Erlich a murit. Potrivit DCNEWS.ro, cea care a făcut anunțul despre decesul acrobatului premiat la cele mai importante competiții din lumea Circului, a fost Anca Florea, cea care a fost în trecut directoarea Circului Metropolitan.

”Această veste a venit ca un fulger, pentru că Alex Erlich, la doar 26 de ani, a murit după ce a căzut în gol în urma unei reprezentații și medicii sperau că-l pot salva. El cucerise titlul ”Clovnul de Aur” la Festivalul de Circ de la Monte Carlo și era printre cei mai buni din lume” a spus Radu Tudor, la Antena 3.

Alex Erlich a suferit un accident în timp ce se antrena pentru un număr numit ”Roata Morții”, în 5 februarie. A căzut în gol de la 9 metri. Numărul tragic a fost filmat de partenera de viață a tânărului campion, anunță Observator. Trebuia să fie un antrenament de rutină, dar care s-a încheiat dramatic. Și soția lui a fost în comă în urmă cu 21 de ani, după ce a căzut de pe ”Roata Morții”, conform sursei citate.

M-am întrebat ”cine sunt nebunii ăștia?” și așa i-am cunoscut. Mi s-au părut cei mai năpraznici dintre călăreții circului. Apoi am aflat și povestea minunată de dragoste. Ei sunt un cuplu atipic. El era băiat extrem de muncitor, foarte talentat, fost campion de gimnastică, știa să facă nu numai acrobațiile călare, dar și acrobații la înălțime, unde una dintre ele i-a fost fatală. De fapt, nu știu dacă… Mi-e foarte greu să cred că aia i-a fost fatală, căderea. Nu suntem siguri. Felul în care s-au desfășurat lucrurile nu arată neapărat așa. El a ieșit din spital un pic prea repede, pentru că și-a dorit foarte tare să iasă repede și să se refacă. Eu m-am supărat în momentul ăla, voiam să mai stea în spital. A ieșit în zece zile de la traumatism, a umblat cu un cadru, a scăpat de cadru în zilele astea, a început recuperarea. Era ok, vesel, sănătos, voios și ieri s-a întâmplat dintr-odată la 45 de zile de la cădere (n.r. decesul).