Informații zi de zi

Adevarul despre povestea de dragoste dintre Nadia Comaneci si Nicu Ceausescu. Unde se intalneau pe ascuns

Dupa ce a devenit celebra, Nadia Comaneci a fost curtata de unii dintre cei mai celebri barbati din Romania. Printre ei s-a aflat cantaretul Ion Dolanescu si fiul lui Nicolae Ceausescu, Nicu.

Au aparut noi dezvaluiri despre povestea de dragoste dintre Nadia Comaneci si Nicu Ceausescu. Potrivit realizatorului TV Ionel Stoica, cei doi au avut o relatie acceptata. Mai mult, cei doi indragostiti se intalneau pe ascuns la Costinesti, unde petreceau sezonul cald.

“O relatie intre ei a fost. Nu fac eu pe barfitorul, dar au avut o relatie. Dorita, acceptata, nu fortata, cum s-a spus dupa aia. Nu vreau sa intru in amanunte, dar stiu ca a fost o relatie intre ei. Ea era chemata de el la Costinesti, stateau intr-o vila. Acolo era fieful lui de vara”, a declarat realizatorul TV Ionel Stoica, pentru gsp.ro.

Nadia Comaneci si Ion Dolanescu, la un pas sa se casatoreasca

Putina lume stie faptul ca Nadia Comaneci si Ion Dolanescu au fost la un pas sa se casatoreasca. Diferenta de varsta dintre ei nu a contat. Regretatul interpret de muzica populara era mai mare cu 17 ani decat Nadia Comaneci.

Potrivit presei, relatia lor a debutat pe vremea cand gimnasta avea 25 de ani. Relatia lor a durat patru ani si se spune ca de cele mai multe ori erau impreuna pe litoral sau mergeau la un fin de-al artistului, care avea casa langa Focsani, in localitatea Garoafa.

Acolo ar fi fost locul lor preferat de intalnire. ”S-au iubit enorm, in ciuda diferentei de varsta. Nadia era nelipsita de la petrecerile lui. Cand voiau sa fie doar ei doi, plecau la Garoafa”, a marturisit un apropiat al celor doi.