Informații zi de zi

Alin Oprea, noi dezvaluiri: “A inceput un adevarat razboi impotriva mea”

Alin Oprea si Larisa au divortat dupa aproape 25 de ani de casatorie. Solistul de la Talisman a fost acuzat de infidelitate. Acum, Alin, a decis sa vorbeasca deschis despre acest subiect destul de mediatizat.

“Tot acest haos al vietii mele cu siguranta ca m-a facut sa imi gasesc refugiul uneori in alcool si nu in bratele altei femei. Am preferat sa renunt la mine de dragul copiilor, punandu-ma mereu pe ultimul loc, dorinta mea cea mai mare fiind sa imi vad ambii copii trecuti de varsta majoratului si avand propriul destin in mainile lor. Am facut tot ce mi-a stat in putinta sa-i sustin si ridic financiar, profesional si emotional, fiind tata, profesor si prieten al lor.

Suspectandu-mi sotia de o noua infidelitate la Londra, am cedat, din pacate, si i-am spus ca stiu totul si despre infidelitatile ei anterioare, intr-un moment al adevarului in care aceasta le-a confirmat si recunoscut la randul ei. In urma acestei discutii am stabilit de comun acord ca vom divorta pe cale amiabila in luna august 2020 dupa petrecerea de majorat a fiicei noastre”, a declarat Alin Oprea.

Alin Oprea s-a indragostit

“Acesta a fost contextul in care dupa 25 de ani sufletul meu s-a deschis, in sfarsit, facand posibila intalnirea cu sufletul meu pereche. Nu am cautat-o, nu am cunoscut-o, nu am asteptat-o. Dumnezeu a stiut mai bine decat mine ce «magie» imi pregatise, «basmul» nostru a inceput sa se scrie din luna mai 2019, iar randurile lui curg in continuare. La scurt timp dupa inceperea relatiei mele cu actuala iubita i-am destainuit si sotiei acest fapt, cerandu-i sa inteleaga si sa accepte ca am si eu dreptul la o viata privata si sa pastreze discretia, la fel cum am procedat si eu.

Am stabilit si acceptat de comun acord acest compromis pana dupa majoratul fiicei noastre. Ne-am inteles asupra unui divort discret si amiabil, la notariat, urmand sa ramanem prieteni si sa avem in continuare grija de viitorul copiilor nostri. Relatia mea era una discreta, dar nu secreta, toti cei din jurul nostru, prieteni, colaboratori si asociati, stiind foarte bine acest lucru. Nu am ascuns aceasta relatie nici macar de propriul ei frate, care o indragea si era prieten cu iubita mea.Cu toate acestea, ea si-a incalcat intelegerea astfel incat la data de 1 iulie 2020 dupa plecarea mea in turneu pe Litoral a inceput un adevarat razboi pe toate planurile impotriva mea. Tot ceea ce a urmat s-a vazut foarte bine in presa, ajungandu-se la un nivel de denigrare si de umilire iesit din comun”, a mai spus Alin Oprea.

Citeste si Larisa Oprea a batut paznicul școlii unde învăța fiica sa

Liceul de Muzica „George Enescu” este zguduit de un nou scandal, la doar trei zile dupa ce o eleva de clasa a XI-a si-a acuzat fostul profesor de religie ca a sedus-o. De data aceasta, protagonisti sunt cantaretul Alin Oprea si sotia lui, care nu au fost lasati sa-si vada copilul la serbare. Drept razbunare, femeia l-ar fi agresat pe unul dintre paznicii institutiei, care a avut nevoie de interventia unui echipaj SMURD.

Larisa si Alin Oprea au venit ieri la Liceul de Muzica „George Enescu” pentru a-si sustine fiica, eleva in ciclul primar, care participa la serbarea de sfarsit de an. Entuziasmul lor de a o vedea pe Melissa pe podium a fost impiedicat de unul dintre paznicii liceului, vigilenti de la izbucnirea scandalului sexual. Acesta nu le-a permis accesul, pentru ca Alin Oprea, fosta jumatate a trupei Talisman, nu avea la el buletinul, pentru a fi notat in registrul de intrare de catre paznic, asa ca s-a luat la harta cu acesta. Potrivit unor martori ai incidentului, Larisa Oprea si-ar fi iesit din fire, bruscandu-l si lovindu-l de mai multe ori pe agentul de paza, care a cazut, lovindu-se la ceafa. Intreaga scena a fost imortalizata de Alin Oprea, chiar cu camera video cu care voia sa inregistreze serbarea fiicei lui. Incidentul a fost aplanat de catre directoarea Cristina Sebastian, care i-a luat pe Larisa si pe Alin Oprea in biroul ei, pana i-a linistit. Intre timp, paznicul implicat in conflict a lesinat, iar un echipaj SMURD l-a transportat la spital pentru a primi ingrijiri medicale. Scandal sexual pornit de o eleva CANCAN a prezentat in exclusivitate declaratiile unei eleve din clasa a XI-a a Liceului de Muzica „George Enescu”, care si-a acuzat profesorul de religie ca a sedus-o si a profitat de ea, sub amenintare. D.D., in varsta de 17 ani, a formulat plangere penala impotriva acestuia, dar si impotriva directoarei si altor persoane, pentru ca ar fi santajat-o cu exmatricularea, in loc sa formuleze denunt la politie pentru relatii sexuale cu o minora.