Informații zi de zi

Mirela Vaida se confruntă cu probleme de sănătate. Prezentatoarea a făcut mărturisiri: ”Nu pot respira…”

Prezentatoarea Tv, Mirela Vaida, arre probleme de sănătate! Vedeta a recunoscut că nu doarme nopțile!

Mirela Vaida le-a dezvăluit fanilor că are câteva probleme de sănătate, mai ales în ultima vreme. Vedeta de televiziune susține că nu poate dormi nopțile, pentru că se simte foarte rău și nu poate respira. Cu ce se confruntă celebra moderatoare!

Dezvăluiri despre starea de sănătate a prezentatoarei
Moderatoarea le-a transmis telespectatorilor că se confruntă cu unele probleme de sănătate și că nu mai poate dormi din cauza acestora. Artista a fost puțin mai nazală și nu s-a simțit în apele ei, în ultima perioadă. Totodată, aceasta i-a liniștit pe telespectatori, spunându-le că nu este vorba despre nimic grav, ci despre o rinită.

„Cred că sunt puțin nazală. Cred că e ceva cum ambrozia, cred că e în floare acum. Nu pot dormi nopțile, nu pot respira, nu pot face nimic. Probabil că știți unii dintre dumneavoastră e nenorocire. Dacă ai o rinită alergică și alergie la ambrozie sau la orice altceva ești nenorocit”, a spus Vaida.

Vedeta a mai precizat cum se simte atunci când strănută în fața colegilor ei, mai ales în această vreme de pandemie.

„Nu sunt răcită. Și când strănut săracii colegi, că vă dați seama, nu mai ai voie acum să mai faci nimic. Ce să mai strănuți? Așa se uită toată lumea la mine, eu la ei și spun e rinită. Despre asta e vorba. Sper să fie doar atât”, a mai spus ea.