Informații zi de zi

Au cumpărat cu 20 de lei un fotoliu la o licitație de vechituri, au vrut să îi schimbe tapițeria, dar nu au avut bani, așa că l-au băgat în pod. Peste 10 ani și-au adus aminte de el. Când i-au scos materialul și au văzut ce ascunsese fostul proprietar în el, au înghițit în sec

Licitațiile sunt organizate astfel încât cei care oferă cei mai mulți bani ia produsul care a fost pus la vânzare în acest mod. În cazul acestui cuplu, obiectele de care erau interesați erau obiecte vechi, unul dintre ele era și acest fotoliu.

Cei care au adat cei mai mulți bani pentru el sunt Angela Milner-Brown, în vârstă de 50 de ani, împreună cu soțul ei de 47 de ani, Angus. Cuplul scoțian a plătit doar 6 dolari pentru această piesă de mobilier, dar pe atunci nu știau ce surpriză îi așteaptă.

Cei doi au achiziționat fotoliul în urmă cu 10 ani și au decis să îl țină în pod. Intenționau să îl recondiționeze, dar atunci când l-au cumpărat nu-și puteau permite. Aproape 6 ani mai târziu, Angus a mers în pod și a văzut acel fotoliu. Și-a adus aminte de planurile lor vechi cu el și l-a luat pentru a-i ,,schimba fața”, voia să facă el singur acest procedeu.

A început prin a îndepărta tapițeria originală, iar când a ajuns la bucata finală de material, a găsit o surpriză uriașă…

În scaun fuseseră ascunse bijuterii. Angus a decis să păstreze secretul pentru o vreme și să dea bijuteriile soției sale câte una. Pentru aniversarea lor, Angus i-a dat Angelei inelul cu diamante pe care l-a găsit în scaun. De Ziua Îndrăgostiților, el i-a dat o pereche de cercei cu diamante. Iar de Crăciun el i-a dat o broșă, și ea tot cu diamante.

,,În timp am reușit să refacem fotoliul și arată minunat. Nu am crezut niciodată că e posibil să ascunzi ceva într-un fotoliu. Nu mi-a venit să cred că foștii proprietari au ales tocmai acest loc pentru a-și ascunde bijuteriile”, a declarat Angela.

Valoarea totală a bijuteriilor s-a ridicat la 6.604 de dolari…