Informații zi de zi

Brigitte Sfăt spune adevărul! Ce i-a făcut, de fapt, Florin Pastramă întrece orice imaginație: “Ziua, în amiaza mare, fără niciun regret!”

Divorțul dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă este cel mai controversat subiect al momentului. După trei ani de la căsătorie, au ajuns la final de drum și au decis să divorțeze. Deși a încercat să păstreze discreția, Brigitte nu a mai rezistat și a spus totul pe față la televizor.
Brigitte rupe tăcerea

Brigitte a pus capăt relației cu Florin Pastramă și tot ea a fost cea care a făcut public totul. Dacă la început doar a precizat că nu mai suportă să fie târâtă prin mocirlă de cel căruia i-a jurat iubire veșnică, acum a rupt tăcerea și a spus totul pe față.

Bruneta a mărturisit că fostul partener i-a provocat multă suferință din cauza faptului că a implicat-o și a generat multe situații stânjenitoare. Vedeta nu vrea să mai audă de împăcare și este dispusă să ducă decizia ei până la final, susținând că de acum este o femeie singură, care vrea doar liniște și să scape de toate mizeriile de care a avut parte în tot acest timp.

„Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură. De când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine, în preajma mea. Am decis să merg mai departe singură”, a declarat Brigitte Pastramă, potrivit Antena Stars.

Florin Pastramă ar fi un bărbat agresiv

Brigitte Pastramă, însă, mărturisește că soțul ei nu i-a fost infidel și nu se poate pune problema de așa ceva. Dacă despre Ilie Năstase recunoaște că a înșelat-o de multe ori și i-a călcat strâmb în cele mai vizibile și evidente lucruri, despre soțul ei are lucruri mai grave de zis.

Vedeta a amintit de episodul în care Brigitte a lovit-o în plină zi la un supermarket, recunoscând că nimic nu a fost regizat atunci. De altfel, a dat de înțeles că asemenea episoade au fost dese în căsnicia ei și acum nu este dispusă să le mai accepte, pentru că Florin este un capitol încheiat și i-a demonstrat că nu o merită.

„De exemplu, ieri mi s-a stricat frigiderul și au venit doi oameni să-l repare. M-au întrebat «Nu vă supărați, era făcătură episodul ăla în care vă târa prin parcare și vă bătea?». Și multă lume mă întreabă. Ce mi-a făcut fostul meu soț Ilie a făcut-o în ascuns … că m-a înșelat, dar să faci așa ceva ziua în amiaza mare, de atâtea ori și fără niciun regret. E cel mai urât lucru.
Nu-i genul care să înșele, dar s-au întâmplat alte lucruri, care m-au făcut să opresc tot. (…) Florin nu mai are ce să caute în casa mea, în viața mea, niciunde. Florin nu mai există!”, a mai spus Brigitte la televizor.