Informații zi de zi

Alin Oprea s-a logodit cu iubita lui, Medana. Unde a avut loc cererea în căsătorie: „Când am scos inelul…”

Alin Oprea s-a logodit cu iubita lui, Medana. Solistul trupei Talisman și partenera lui formează un cuplu de mai bine de doi ani. În mai multe rânduri, cei doi au vorbit despre faptul că își doresc să se căsătorească și să-și întemeieze o familie. Weekend-ul trecut, cântărețul și-a luat inima în dinți și i-a adresat partenerei sale marea întrebare. Iată primele declarații ale acestuia!

În această perioadă, Alin Oprea și Medana se află în Italia, acolo unde petrec câteva zile de relaxare. Cei doi formează un cuplu de aproximativ doi ani și s-au cunoscut prin intermediul unei cunoștințe comune. Deși au trecut prin mai multe momente dificile, aceștia au decis să lupte pentru dragostea lor și, astfel, au rămas împreună. În ultima perioadă, aceștia și-au exprimat dorința de a se căsători, nașii fiind aleși de ceva vreme.

Alin Oprea s-a logodit cu iubita lui, Medana. Cererea în căsătorie a avut loc weekend-ul trecut, cei doi aflându-se în Italia. Solistul trupei Talisman a făcut primele declarații despre momentul în care s-a pus în genunchi și i-a adresat marea întrebare iubitei sale. Deși a pus toate detaliile la punct, artistul a mărturisit că a fost copleșit de emoții.

Alin Oprea și-a cerut iubita în căsătorie
În urmă cu puțin timp, solitul a confirmat faptul că s-a logodit cu iubita lui, Medana. Aceștia se află în Italia, iar momentul cererii în căsătorie a fost atent pregătit de Alin Oprea. Cei doi se gândeau de ceva timp la căsătorie, motiv pentru care știu deja cine îi va cununa.

„Amândoi așteptam acest moment cu drag. Prietenii din țară asteptau și ei acest moment. Ei spuneau mereu și ne trimiteau mesaje că vor să ne vadă căsătoriți. Am pregătit momentul, dar când am scos inelul și urma să spun câteva vorbe, mi s-a pus un nod în gat.

Cum s-au cunoscut cei doi logodnici
Alin Oprea și iubita lui s-au cunoscut în anul 2019, prin intermediul unui prieten comun. La acea vreme, relația lor a trecut prin mai multe provocări, însă Medana a rămas alături de partenerul ei și a continuat să lupte pentru binele lor.

„L-am cunoscut pe 15 Aprilie 2019, aparent întâmplător, la insistențele unui prieten foarte apropiat lui. Întâmplarea de atunci nu a fost deloc o coincidență, urmând să înțelegem asta puțin mai târziu. Când scandalul a izbucnit aveam două opțiuni: să fug sau să rămân. Însă decizia nu a fost deloc una dificilă pentru o femeie îndrăgostită.Astfel încât am ales să rămân. Am avut o perioadă dificilă care pe mine nu m-a speriat deloc. Aveam convingerea că vom depăși orice obstacol, fapt care s-a și adeverit în timp. Nu banii sau bunurile fac un om, ci omul le face pe ele. Iar situația mea materială este una care nu are de ce să mă îngrijoreze, ba, dimpotrivă.

Cu toate acestea, azi poți avea foarte mult și mâine oricine poate rămâne fără nimic. Tocmai de aceea nu trebuie confundată o persoană cu bunurile. Când ai susținere și iubire ai și putere să pornești totul de la zero’, a spus logodnica solistului, potrivit ego.ro.