Informații zi de zi

Câte animale poți vedea în imagine? Numărul lor spune multe despre tine!

Numărul de animale pe care le vezi în această iluzie optică spune mult despre atenția ta pentru detalii: câte animale poți vedea? O iluzie optică pretinde că dezvăluie destul de multe lucruri despre atenția ta la detalii. Dar va trebui să te uiți atent la imagine.

Uluitoarea imagine prezintă un elefant și alte 12 creaturi ascunse în ea. În total, credeți că puteți descoperi cele 13 animale din imagine? Puneți-vă atenția la încercare!

Câte animale poți vedea în imagine? Numărul lor spune multe despre tine!

Pentru a le observa pe toate va trebui să te uiți foarte aproape – pentru că unele sunt foarte bine deghizate. Animalele “mascate” sunt un elefant, un măgar, un câine, o pisică și un șoarece.

La o inspecție mai atentă, s-ar putea să vezi șarpele ascuns în coada elefantului. Cei mai buni observatori vor observa și țânțarul care bâzâie în jurul piciorului din spate al elefantului.

Dacă ați ajuns până aici și ați găsit între patru și șase creaturi – ați observat cele mai evidente animale. Dar încă ați omis destul de multe – așa că mai ai de lucrat cu atenția la detalii.

Pe măsură ce te uiți mai atent – încep să apară și alte animale, cum ar fi peștele deghizat în ochiul elefanților. Dacă ați ratat și acest lucru – poate merită să investiți în niște lentile noi.
Următorul animal este o carapace, fiind destul de greu de observată deoarece se dublează cu urechea elefantului: ați ghicit? Desigur că este o broască țestoasă.

Bravo, dacă ai ajuns până aici!

Observarea între șapte și nouă animale înseamnă că atenția ta pentru detalii este foarte bună și este posibil să beneficiezi de ea în fiecare zi. Și probabil că ai o atenție deosebită la detalii dacă vezi delfinul ascuns în trunchiul elefanților.

În timp ce persoanele cu atenție rapidă la detalii vor vedea imediat crocodilul pândind în falca de jos a elefantului, adevăratul test va fi dacă poți observa creveții vicleni ascunși în golul dintre cele două picioare din față ale elefantului.

Sunteți campioni dacă vedeți capul păsărilor în spațiul dintre fruntea elefantului și trunchiul său.

Dacă ați observat zece sau chiar toate cele 13 creaturi – creatorii imaginii – canalul YouTube 7-Second Riddles – susțin că aveți abilitățile de a fi AGENT FBI.

Câte animale poți observa și cum te-ai descurcat în comparație cu prietenii sau cei din familia ta?

foto: The Sun