Informații zi de zi

Cum arată “casa de la țară” a lui Cătălin Zmărăndescu: „Viața la țară să știți că e frumoasă”

De aproximativ trei ani, Cătălin Zmărăndescu s-a mutat în Târgoviște alături de soția sa și cei doi copii. Fostul concurent de la „Survivor România” are acolo o adevărată moșie și aproximativ 100 de păsări.

Luptătorul este fericit și liniștit cu viața pe care o duce departe de agitația din București. În anul 2019, Cătălin Zmărăndescu a luat decizia de a se muta împreună cu familia sa în Târgoviște. În apropierea orașului, el are și academia de sport pe care a deschis-o anul trecut. Fostul concurent de la „Survivor România” este un adevărat gospodar și îi place să se ocupe și de casă.

Cum arată “casa de la țară” a lui Cătălin Zmărăndescu: „Viața la țară să știți că e frumoasă”

„De casă se ocupă în general Luiza, curtea este a mea, dar nu de puține ori mă bag la bucătărie și curățenie. Am cam 80 de păsări, dar în curând se va mări familia cu puișorii de la clocitoare și plus ce vor mai fi de la cloșcă. Avem și doi căței care au grijă de gospodărie. Bineînțeles că am și ajutor. Fetiței mele îi place să adune ouăle din cuibare și o las chiar dacă le mai și sparge”, a spus Cătălin Zmărăndescu, conform Click!.

Luptătorul se bucură din plin de viața pe care o duce și nu s-ar muta în București. Zmărăndescu a mărturisit că viața la țară e mai frumoasă decât și-a imaginat. „Ne-am băgat la tăiat păsări. Sacrificăm câțiva cocoși. Păi nu merităm și noi ceva bun? Avem poftă de niște cocoșei la ceaun, de o ciorbiță de cocoș. Viața la țară să știți că e frumoasă. Așa că noi, țăranii ăștia, că facem vouă în ciudă, orășenilor”, a transmis Cătălin Zmărăndescu.

Cătălin Zmărăndescu, de patru ori tătic

Sportivul are 4 copii, pe Matilda și pe Cătălin Junior, din relația cu Luiza, și pe Mihai și Alexandra, dintr-o căsnicie anterioară. Pe Luiza a luat-o de soție în 2014.