Informații zi de zi

Ce a păţit o româncă în Bulgaria, la un exchange din Nessebar? I-a fost teamă să mai deschidă gura: „A început să ţipe şi…”

Mulți români aleg să îşi petreacă vacanţele în Bulgaria, mai ales în sejururi all inclusive. Preţurile din staţiuni sunt cele care îi atrag cel mai mult pe turişti, dar chiar dacă toată lumea îi laudă, sunt şi unii care au fost traşi pe sfoară de vecini. Iată ce i s-a întâmplat unei românce la un exchange din Nessebar.

Înainte de a pleca în vacanţă este bine să te informezi din timp și să mergi pregătit pentru orice situaţie, ca să nu ai parte de surprize neplăcute, mai ales atunci când vine vorba de cheltuieli.

Moneda oficială a Bulgariei este leva și în prezent se poate plăti doar cu această monedă, deși există şi prețuri exprimate în euro, pentru a le veni în ajutor turiștilor. O leva este echivalentul a 2, 53 lei.
Ce a păţit o româncă în Bulgaria, la un exchange din Nessebar?

Vorba aceea „Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg” a trăit-o pe propria sa piele o româncă în Bulgaria.

Femeia a mers la un exchange din Nessebar pentru a schimba 80 de leva, însă a avut parte de o experienţă neplăcută. Mai exact, pe o pagina de Facebook destinată turiştilor care vor să călătorească în Bulgaria, aceasta a povestit faptul că a fost păcălită în timpul tranzacţiei

La postarea româncei, au comentat şi alte persoane care au trecut prin experienţe similare la acelaşi exchange.

„Nu recomand acest change din Old Nessebar. Primul pe dreapta. Aveam nevoie de 80 de leva
Mi-a zis 230lei- 86 de leva. I-am spus ca am nevoie de 80.

-Ok,ok. 80 de leva 220 lei.
-Îmi dai bonul tranzacţiei?
Şi îmi dă . I-am spus că lipsesc 2.72 leva.
A început să ţipe „Ţi-am zis că nu monezi”

Mi-a fost sincer teamă să îl iau la bani mărunţi.

Fie şi un lup mâncat de-o oaie, dar mai bine îl evitaţi!”, a fost mesajul româncei.

Plajele din Bulgaria, preferate de români

De-a lungul timpului, câteva dintre stațiunile din Bulgaria au devenit preferatele românilor datorită condițiilor uimitoare și a oamenilor primitori.

Stațiunea Albena a devenit adorată de către familiile cu copii mici sau de către cei trecuți deja de prima tinerețe. Românii s-au declarat pe deplin mulțumiți de condițiile uimitoare ale stațiunii care pule la dispoziție cele mai interesante activități pentru persoane de toate vârstele. Din București până în Albena nu va trebui să parcurgi decât 300 de kilometri, ceea ce înseamnă un drum de maxim 3-4 ore.

Stațiunea Nisipurile de Aur este cea mai populară stațiune din Bulgaria. Aceasta se află în partea de nord a litoralului bulgăresc și este ideală pentru copii sau pentru persoanele dornice de aventură. Are o lungime de 4 kilometri și este plină de tot felul de activități care mai de care mai interesante. Pentru a ajunge din București la Nisipurile de Aur va trebui să parcurgi în jur de 270 de kilometri.

Stațiunea Balcic a atras atenția turiștilor datorită prețurilor mici și a condițiilor foarte bune. Resorturile aflate în jurul stațiunii sunt liniștite, tocmai de aceea cuplurile frecventează cel mai des acest loc. Cel mai apreciat hotel din zonă este Hotel Topola Skies Resort Aquapark, deoarece le oferă oaspeților săi o vedere superbă către mare.