Informații zi de zi

Iuliana Beregoi a împlinit 18 ani. Cum arată mașina achiziționată la vârsta majoratului și cum a petrecut

Îndrăgita cântăreață Iuliana Beregoi a împlinit vârsta majoratului și a avut o petrecere de zile mari. Artista a publicat imagini cu ea și mașina achiziționată la vârsta de 18 ani.

Iuliana Beregoi a împlinit 18 ani și a dat o petrecere de pomină. Înainte de petrecere, Iuliana a sărit cu parașuta, ca urmare a surprizei făcute de cei apropiați.

La petrecere a fost înconjurată de prieteni și colegi de breaslă. Frumoasa Iuliana Beregoi a purtat două ținute la petrecerea de majorat: una neagră, cu pantaloni scurți și top și o rochie albă.

Pe contul său de Instagram, Iuliana Beregoi a publicat imagini cu bolidul pe care și l-a luat de majorat:

„Visurile devin realitate dacă muncim, daca ne înconjurăm de oamenii potriviți si daca ne urmam inima. Va iubesc si va multumesc pentru ca ati fost si sunteti alături de mine”, a scris Iuliana Beregoi pe Instagram.

La petrecere, Iuliana Beregoi a dansat cu prietenii dar a și făcut show. Vedeta a cântat piese din repertoriul său și a avut invitați care au cântat cu ea, precum Dorian Popa și Mario Fresh.

„Oare pot să descriu cu cuvine cât de mult vă iubesc? A fost magic. Voi ați fost magici. De 6 ani îmi dăruiți iubirea voastră, iar eu încerc să vă întorc toată dragostea asta prin concertele mele, prin muzica mea și prin tot ceea ce fac pentru voi. Am avut cel mai frumos majorat, mai frumos decât am visat vreodată, datorită VOUĂ! Sunteți în inima mea. Vă iubesc enorm și VĂ MULȚUMESC!”, a mi transmis Iuliana Beregoi de ziua sa.
Cum a devenit cunoscută Iuliana Beregoi de la vârsta de 10 ani

Iuliana Beregoi a reușit să formeze o întreagă comunitate de oameni, pe rețelele de socializare. Aceasta a lansat mai multe piese care au devenit ca prin farmec mega-hit-uri, modalitate prin care cariera artistei a fost propulsată aproape instant.

sursa a1.ro