Informații zi de zi

Ce job și-a găsit Anca Serea ca să scape de sărăcie. A ajuns la fundul sacului și nu mai are bani nici să plătească educația copiilor

Problemele financiare cu care s-a confruntat în ultima perioadă au făcut-o pe Anca Serea să ia o decizie radicală. Soția lui Adi Sînă revine pe micile ecrane!

Familia Ancăi Serea a fost afectată grav de pandemie. Potrivit unor surse, se pare că ea și soțul său au acumulat câteva datorii. În plus, nu ar mai fi plătit pentru copii școala privată la care aceștia studiază.

Colac peste pupăză, Asociația de Proprietari a unui complex rezidențial din Cernica îi cheamă pe Anca Serea și Adi Sînă în instanță. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Cornetu pe data de 20 noiembrie, dar primul termen nu a fost încă fixat. Se pare că cei doi soți datorează o sumă mare de bani asociației.

Așa că Anca Serea a luat o decizie radicală! Vedeta se întoarce în lumina reflectoarelor. Împreună cu Florin Căruceru, Anca Serea va prezenta știrile sportive, în cadrul celui mai important jurnal de la Prima TV, FOCUS 18. Andreea Berecleanu va prezenta știrile de luni până joi, iar de vineri până duminică va prelua ștafeta Marius Saizu.

Anca Serea și Adi Sînă s-au mutat într-o vilă de jumătate de milion de euro
Anca Serea şi Adrian Sînă au împreună patru copii: Noah, Ava și Moise Petru și Leah-Maria. În trecut, fosta prezentatoare de la Prima TV a fost căsătorită cu afaceristul Filip Poplingher, însă a rămas văduvă la doar 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Din mariajul cu el mai are doi copii, pe David şi pe Sara.

În urmă cu aproximativ un an, familia Sînă-Serea s-a mutat cu cei șase copii într-o vilă superbă din Cernica, în valoare de 500.000 de euro.

”Ne doream mai mult spațiu și am decis să facem această schimbare majoră. Casa în care ne-am mutat este situată în Pipera și am închiriat-o. Încă nu am cumpărat-o pentru că este important pentru noi să vedem cum se vor acomoda copiii. Ei merg la aceleași școli și grădinițe, aici nu am făcut deloc modificări și nici nu cred că vom face pentru că nu vrem să le dăm peste cap programul. Dacă lor le va fi mai bine aici, atunci noi vom cumpăra această frumoasă căsuță”, a spus Adi Sînă în urmă cu un an.