Informații zi de zi

CUM A SURPRINS-O SMILEY PE GINA PISTOL, DE ZIUA EI DE NAȘTERE: ”AM PLÂNS TOATĂ DIMINEAȚA”

Gina Pistol a împlinit astăzi 40 de ani, iar dis-de-dimineață a avut parte de o surpriză de proporții din partea iubitului ei. Smiley s-a dat peste cap să-și impresioneze iubita și… a reușit!

Prezentatoarea TV a mărturisit că, astăzi, a avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața ei. Smiley a avut un plan bine pus la punct și a reușit să o dea pe spate pe Gina Pistol. Dis-de-dimineață, vedeta a fost impresionată până la lacrimi atunci când a văzut ce anume i-a pregătit iubitul ei.

”Am avut un început de zi.. Am plâns toată dimineața pentru că astăzi împlinesc 40 de ani de viață pe acest pământ și am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea. M-am trezit pe o muzică superbă, în living aveam un cvartet de coarde care a cântat ”Parfum de femeie”, superbul tango și ”Vals”. Vă dați seama că eram trezită din somn, abia ieșisem din baie și bineînțeles că am plâns”, a mărturisit Gina Pistol pe Instagram.

De asemenea, pe rețelele de socializare, Smiley i-a transmis un mesaj emoționant celei care îl va face tătic pentru prima oară.

”Acea zi specială! La mulți ani!”, a scris artistul în dreptul unei fotografii cu Gina Pistol.

Gina este nevoită să-și petreacă ziua de naștere la filmări, însă… este răsfățată la maximum de colegii ei: ”Colegii mei mă fac să plâng de azi dimineață de când am ajuns.Mă simt foarte răsfățată”.

Gina și Smiley vor deveni părinți pentru prima oară
Gina Pistol se află în al doilea trimestru de sarcină și, potrivit apropiaților ei, a fost nevoită să mai anuleze din evenimente pentru a nu fi supusă stresului și oboselii.

La sfârșitul lunii septembrie, viitorii părinți au făcut un video emoționant în care au anunțat și sexul bebelușului.

„Noi acum înseamnă trei! În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am stiut că totul este bine…

Când i-am auzit prima dată inima bătând, mi-a fugit pământul de sub picioare, aveam confirmarea că va fi bine. A fost o surpriză că am rămas însărcinată, eu credeam că sunt obosită şi că am o dereglare hormonală. Când am făcut testul şi i-am spus lui Andrei, pur şi simplu ne uitam unul la altul şi ne-a bufnit râsul, nu ne venea să credem”, a spus Gina Pistol în filmulețul postat pe Youtube. scrie cancan.ro