Informații zi de zi

Ce soacră sexy are actorul Denis Ștefan! Mama bebelușei Cristina este antrenoare de fitness

Denis Ștefan (43 de ani), actorul devenit celebru datorită rolului jucat în telenovela Inimă de țigan, s-a căsătorit în anul 2013 cu dansatoarea Cronicii Cârcotașilor, Cristina Zegan (29 de ani).

Cei doi formează un cuplu din anul 2012. La scurt timp, perechea și-a oficializat relația într-o ceremonie intimă, câteva luni mai târziu, în noiembrie 2013, devenind părinții unei fiice, Delia (6 ani).

Ce soacră sexy are actorul Denis Ștefan! Mama bebelușei Cristina este antrenoare de fitness
Mama Cristinei a fost cea care le-a făcut cunoștință. În prezent, Luminița Filimon este instructor de fitness.

„Părinții mei au fost acrobați la circ și ulterior au avut dresură de cai. Mama era și cascadoare și lucra la foarte multe filme. Și, la un moment dat, m-a luat și pe mine la filmări și ne-am întâlnit cu Denis, care filma în Buftea. La vremea aceea aveam vreo 17 ani, deci n-am făcut decât cunoștință”, a declarat Cristina, pentru OK! Magazine.

În continuarea aceluiași interviu, vorbind despre decizia de a deveni mamă la doar 23 de ani, dansatoare a mai spus: „Copil mi-am dorit dintotdeauna. Am vrut să fiu o mamă tânără, cum e mama. Dacă o vezi, zici că suntem surori! Ea acum este instructoare de fitness în străinătate, mereu a avut o viață sportivă, arată mai bine ca mine”.

Imagini cu mama bebelușei Cristina în GALERIA FOTO de mai sus!