Informații zi de zi

Însărcinată pe timp de pandemie, actrița Dulce Maria din telenovela „Rebelde” a suferit o dezamăgire profundă

Dulce María (34 de ani) este însărcinată cu primul ei copil. La doar câteva zile după ce prietena ei Sherlyn a dat naștere, actrița a anunțat pe contul personal de Instagram că ea și soțul ei, Paco Álvarez, vor deveni părinți. Perechea și-a oficializat relația în luna noiembrie a anului trecut.

Însărcinată pe timp de pandemie, actrița Dulce Maria din telenovela „Rebelde” a suferit o dezamăgire profundă
Recent, actrița a dezvăluit că a fost profund dezamăgită de câțiva dintre prietenii ei. „Prietene foarte apropiate m-au dezamăgit foarte mult.

Nu știu dacă vouă vi s-a întâmplat la fel, dar când totul este bine, lumea este aproape de tine, în schimb atunci când sunt situații de criză, situații dificile, unde trebuie să oferi sprijin, să fii empatic, integru, nu știu …

Multe lucruri m-au dezamăgit din partea a două trei persoane și este dificil”, a mărturisit solista în mediul online, potrivit TV Mania.

Actrița Anahi, fostă colegă de trupă, i-a fost alături
Anahi, fostă colegă din trupa Rebelde, a fost în schimb alături de ea, iar actrița îi este recunoscătoare:

„Any a fost aici. Sincer a fost super drăguță când a aflat de sarcina mea. Pentru fiecare detaliu îi mulțumesc foarte mult.

Faptul că ți se urează lucruri de bine și că ți se oferă sfaturi pentru a fi liniștit contează enorm.

Cred că sprijinul l-am primit din partea persoanelor la care nu mă așteptam”.

Anahí a născut cel de-al doilea fiu prematur, însă atât ea, cât și bebelușul au fost bine. La scurt timp de la nașterea micuțului, pe 17 ianuarie 2020, Anahí și soțul ei și-au aniversat fiul cel mare, pe Manuel, care a împlinit 3 ani.

Foto: Instagram