Informații zi de zi

Cel mai amuzant test: Bulina verde care îţi spune cât eşti de geloasă

Dacă te-ai considerat, sau nu, genul de iubită geloasă, acum este momentul să te lămurești.

Alege una dintre bulinele de mai jos și află verdictul!Gelozia duce de multe ori la rezultate pe care nu ni le dorim și poate fi considerată chiar o boală (după cum afirmă și unii specialiști).

Dacă ești tipul de persoană care se îndoiește de fidelitatea partenerului trebuie neapărat să-ți faci acest test.În funcție de bulina aleasă, rezultatul poate fi unul dintre următoarele:

Prima bulină (stânga sus) Cu siguranță nu te numeri printre persoanele geloase. Privești atent lucrurile, cu detașare și încerci mereu să analizezi logic toate aspectele legate de relația și partenerul tău.

A doua bulină (dreapta sus)
Chiar dacă actul de infidelitate s-ar petrece sub ochii tăi, tu nu ai băga de seamă acest lucru. Ești tipul de persoană care are încredere oarbă în persoanele din jur.

A treia bulină (stânga jos)
Nu prea pari a te încadra în tiparele unei persoane geloase, însă în anumite circumstanțe până și tu ajungi să îți pui mici semne de întrebare…

A patra bulină (dreapta jos)
Gelozia este stăpâna ta! Pui mereu sub semnul întrebării actele partenerului tău și ajungi să-i iei la interogatoriu până și pe prietenii lui, lucru are este puțin cam exagerat, nu crezi?