Informații zi de zi

Corina Caciuc a „disparut” de pe Instagram. Ce s-a întâmplat cu contul de socializare al iubitei lui Laurențiu Reghecampf

Iubita lui Reghecampf a disparut subit de pe Instagram după ce își făcuse încă un cont de Instagram motivand ca celălalt a fost furat. Iubita lui Laurentiu Reghecampf a declarat in urma cu cateva zile ca vrea sa isi traiasca povestea de dragoste in liniste si niciodata nu a vrut atentia presei sau sa fie tarata in tot acest scandal al divortului dintre Laurentiu Reghecampf si sotia lui, Anamaria Prodan.

Mai mult, unele surse apropiate Corinei Caciuc spun ca tanara ar avea de gand sa o dea in judecata pe Anamaria Prodan pentru defaimare si pentru faptul ca sexy impresara ar fi atentat la contul ei de Instagram.

Ce s-a intamplat cu contul de socializare al Corinei Caciuc la cateva zile dupa ce isi facuse unul nou

”Eu nu postez mesaje legate de mine și de Laurențiu, întrucât îmi place să fiu discretă, așa cum e și Laur. Nicio poveste de iubire nu este zgomotoasă, nu se poartă pe rețelele sociale, ci în liniște. Atât cât se poate, desigur, având în vedere notorietatea de care beneficiază Laurențiu.

Nu mi-am făcut niciodată un scop din aparițiile în spațiul public. Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina cu care m-a binecuvântat Dumnezeu și pe care vreau să trec cu bine.
Sper că înțelegeți dorința mea de a nu fi un subiect de presă, de a avea o viață echilibrată. Dețin un singur cont pe Instagram, care, de altfel, este și privat! Celelalte sunt doar fake-uri, iar unele dintre ele îmi creează prejudicii consistente de ordin moral.

Însă, în privința acestora, am contactat o casă de avocatură și voi depune demersuri pe cale legală pentru a-mi apăra onoarea.”

Corina Caciuc, prima declaratie publica despre relatiei ei cu Laurentiu Reghecampf

Corina Caciuc si-a facut un nou cont de Instagram dupa ce i s-a furat cel vechi. Iubita insarcinata in trei lui a lui Laurentiu Reghecampf a scris in dreptul celui vechi un mesaj care o vizeaza direct pe Anamaria Prodan: „Multumesc „prietenilor” care mi-au sters contul vechi. Corina si-a facut intr-adevar un cont nou in dreptul caruia a scris ca:” ”Singurul cont Real! Oricare alt cont asociat cu numele si imaginea mea este FALS!”

Anamaria Prodan a fost intrebata la vremea respectiva daca stie despre intentia Corinei, insa sexy impresara a fost foarte categorica: „Nu știu cine este. Nu mă interesează, întrebați-l pe Reghecampf. Nu știu cine este, familia mea nu știe cine este această doamnă sau domnișoară sau ce este ea.”

Insa, se pare ca din nou Corina Caciuc are probleme cu contul de Instagram deoarece ori iubita lui Reghecampf si l-a inchis pentru a nu mai fi tinta criticilor, ori i-a fost din nou furat. Cu toate acestea, Corina Caciuc se bucura de perioada sarcinii fiind deja in 3 luni, iar bebelusul ar putea fi o fetita pe care Reghe o asteapta de foarte mult timp.