Informații zi de zi

Cum arăta chef Florin Dumitrescu la 14 ani. Era doar un ucenic în bucătărie!

Respectiva imagine datează din perioada în care Florin Dumitrescu era doar un ucenic în bucătărie. Avea 14 ani şi se angajase doar casă strângă bani pentru a merge la mare.

„Au trecut mulți ani de la poza asta. El este Leo, colegul pe care aproape că îl uram. Astăzi îl respect și îi mulțumesc pentru tot, pentru că și datorită lui astăzi sunt cine sunt. P.S. Aveam 14 ani în poza asta”, a explicat el în dreptul fotografiei.

Poza a adunat rapid peste 9.000 de Like-uri şi sute de comentarii de la internauţi.

Florin Dumitrescu a spus şi cum merge acest trio atât de bine chiar şi după şapte ani şi a oferit detalii din culisele filmărilor pentru „Chefi la cuţite” (Antena 1).

„Eu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea suntem fix la fel. De-aia şi funcţionează show-ul ăsta. Suntem faimoşi pentru cât de slabi actori suntem. Când cineva trebuie să pună camera pe noi şi ne pune un text în mână, suntem «pilaf», n-avem nici o treabă. Când ni se dă text pentru reclame şi trebuie să-l spunem privind spre cameră, din zece duble scoatem jumătate. Aşa că, automat, când ştim că suntem liberi, emisiunea se montează şi putem fi noi, începem să fim liniştiţi şi relaxaţi şi putem să relaţionăm, să interacţionăm exact aşa cum o facem şi fără camere. De foarte multe ori uităm că suntem filmaţi şi ne ţipă regizorul de emisie în cască. Nu am urmat o şcoală de televiziune, nu ştim să ne uităm la cameră şi să spunem frumos: «Bună seara, dragi telespectatori!». Nu ştim să facem asta şi ne ajută cumva faptul că nu suntem oameni de televiziune. Încă mi se mai întâmplă să intru în platou şi să mă minunez de cât de frumos se vede. Faptul că facem treaba asta deja de şapte ani se datorează şi faptului că suntem reali”, a spus Florin. Nu se ştiau dinainte, dar auziseră unul despre celălalt.