Informații zi de zi

Cum deblochezi în numai câteva secunde un cărucior de la supermarket, fără monedă? Este atât de simplu, că voi încerca și eu data viitoare:

Tuturor ni s-a întâmplat măcar o singură dată să nu avem o monedă la îndemână pentru a debloca un cărucior la supermarket și să nu fie nimeni în jur să ne schimbe bani,

Este extrem de frustrant să ai de cumpărat foarte multe lucruri și să nu reușești să ai un cărucior, unde mai punem faptul că sunt magazine unde există numai cărucioare mari pentru cumpărături.

Ei bine, există și o altă variantă de a debloca un astfel de cărucior.

Ai nevoie doar de două chei. E pur şi simplu genial. Iată ce trebuie să faci! Este foarte simplu și nu durează decât câteva secunde, oricine poate reuși. Iar dacă nu ai la tine atâtea chei, nu trebuie să îți faci probleme. Poți folosi și doar o cheie cu capătul rotund, însă trebuie să ai puțină grijă, să nu rămână blocată în cărucior.

Iată cum se deblochează cu două chei:

Truc genial! Cum să dezaburești geamurile mașinii în doar câteva secunde! Nu ți-a trecut niciodată prin cap să încerci asta

Vremea mohorâtă din ultimele zile, frigul și ploaia ne dau mari bătăi de cap, iar șoferii știu cel mai bine cât este de neplăcut să ai geamurile aburite la mașină. Tocmai pentru a scăpa de această problemă, iată un truc simplu și foarte eficient!

Ai nevoie de doar o pereche de șosete vechi, pe care nu le mai folosești și de niște nisip igienic pentru pisici. Îl găsești în orice supermarket și nu e deloc scump.

Tot ce trebuie să faci este să răstorni granulele în șosete și să pui „invenția” pe bord, lângă parbriz sau sub scaunele din mașină.

Nisipul va absorbi umiditatea din aer, iar rezultatul este garantat. Merită să încerci!