Informații zi de zi

Daliana Răducan, dezvăluiri despre copiii lui Răzvan Simion. Cum a fost întânirea cu ei și ce relație au

Daliana Răducan a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai lui Răzvan Simion, matinalul de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cum se înțelege cu ei.

De curând, Răzvan Simion a fost alături de actuala sa ai iubită, Daliana Răducan, la familia lui acasă, acolo unde a sărbătorit ziua fiului său. Prezentatorul TV este tatăl a doi copii, Ianca Simion în vârstă de 17 ani și Tudor Simion, în vârstă de 13 ani.

La scurt timp, Daliana Raducan a vorbit despre cum se înțelege cu fiii partenerului său și ce relație este între ei.

“Ianca, Tudor, Răzvan sunt un tot. Nu aș fi avut cum să îi privesc altfel. Răzvan a gestionat bine întâlnirea noastră și am trecut ușor peste emoțiile inerente. Ne vedem des și vorbim zilnic. Suntem extrem de apropiați, cum nu aș fi crezut vreodată”, a spus Daliana Răducan la Viva.

De asemenea, ea a descris relația dintre ea și cei doi copii ai lui Răzvan Simion.

“Este mai mult decât o simplă prietenie. Ei sunt ce are mai de preț bărbatul pe care îl iubesc și parte din el”, a mai spus Daliana Răducan.

Ce spune Răzvan Simion despre posibilitatea de a avea încă un copil
Acesta ar fi spus în emisiunea de la Neatza cu Răzvan și Dani că se gândește la încă un copil, lucru care nu a putut fi trecut cu vederea prea ușor, motiv pentru care Răzvan a fost pus față în față cu evenimentul care a adus zâmbetul pe buze și bucurie în inimile multor persoane.

Matinalul a răspuns zâmbind: “Copilul nu e un gând, e un fruct”.

Din răspunsul prezentatorului se înțelege că acesta vede relația într-un mod matur, iar copiii vin ca o răsplată și ca un rod al iubirii dintre cei doi parteneri care au decis să meargă pe același drum împreună.

Ce spune Daliana Răducan despre căsătoria cu Răzvan Simion
Tânăra arhitect a fost întrebată dacă a discutat cu partenerul său despre căsătorie și ce părere are despre acest legământ. Văzând că au o relație extrem de apropiată, mulți s-au gândit că cei doi ar putea face pasul cel mare.

Aceasta a răspuns pentru Viva: “Căsătoria ține de firesc atunci când relația se pârguiește frumos”.

De asemena, Dalian lasă se înțeleagă viziunea sa matură asupra relațiilor de iubire și a legăturii sale cu Răzvan Simion.

Răzvan Simion și Daliana Răducan formează un cuplu de mai mult timp, iar cei doi s-au mutat împreună destul de repede, după ce s-au cunoscut.

Pentru tânăra care a fost departe de ochii publicului, relația cu matinalu de la Neatza cu Răzvan și Dani a fost o adevărată provocare, mai ales că prezentatorul tv a fost sub lupă o vreme lungă după ce a încheiat relația cu Lidia Buble.

Daliana Răducan este noua iubită a lui Răzvan Simion, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani. Tânăra este o brunetă focoasă, elegantă și plină de șarm, de meserie arhitect.

Relația lor a început frumos și a continuat pe un drum liniștit și presărat de discreție o seamă de vreme. Timpul pare să fi șters pentru Răzvan dorul și rănile despărțirii de Lidia Buble, iar viața personală și-a urmat cursul firesc, prezentatorul găsindu-și fericirea în brațele altei femei.