Informații zi de zi

Dan Negru, atac direct către conducerea CFR: “Pe cod de caniculă, zeci de oameni așteptă trenul bătuți în cap de soare”

Îndrăgitul jurnalistul s-a decis să atragă atenţia autorităţilor asupra faptului că în gara din Eforie, care este tranzitată de mii de turişti în perioada sezonului estival, nu există nici măcar o copertină pentru a-i proteja de căldura excesivă.

Dan Negru, atac direct către conducerea CFR
Astfel că Dan Negru a postat pe pagina de Facebook imagini, dar și un video cu gara din staţiunea Eforie,unde se poate observa cu ochiul liber cum zeci de turişti aşteaptă pe o căldură infernală să vină trenul.

“Asta-i gara din Eforie.
La 40 de grade, pe cod de caniculă, zeci de oameni așteptă trenul bătuți in cap de soare.
Băi CFR-ule,băi statule,cât costă sa le faci ăstora mulți un acoperiș pe peron, o copertină care să-i protejeze de soare?
Indiferența noastră le face posibile pe astea”.

Ocupația neștiută a lui Dan Negru

Dan Negru, în vârstă de 50 de ani, are o altă ocupație pe lângă televiziune, complet diferită. Astfel că îndrăgitul prezentator a moștenit o pasiune de la bunicii lui și dă dovadă de mare hărnicie în acest domeniu. Așadar, Dan Negru se ocupă de agricultură. Acesta are un teren destul de mare pe care cultivă mai multe legume și cereale. Sătenii povestesc că, în fiecare an, prezentatorul muncește cot la cot cu oamenii pe care îi angajează, iar după aceea vinde tone de marfă. Se pare că aceasta va fi ocupația lui principală după ce se va retrage de pe micile ecrane.

Dan muncește aici în fiecare an, supraveghează seceratul, apoi vinde grâul și porumbul cu tona, la siloz. Aduce muncitori pe care îi plătește cu ziua. Are permis pentru tractor, ajută și la strângerea recoltei.

Într-o vară, a refuzat un format de emisiune, ca să poată munci terenul de lângă Timișoara. Îl ia cu el și pe Bogdan, fiul lui, căruia îi va preda ștafeta, așa cum și Dan a preluat-o de la bunicii și de la părinții lui, au spus apropiați ai lui Dan Negru pentru Playtech–Impact.