Informații zi de zi

Lovitură dură pentru Gabriel Cotabiță

Solistul Gabriel Cotabiță a fost la un pas de moarte, pe 8 mai 2015, în timp ce se afla la o sală de fitness din Capitală. Intervenția rapidă a medicilor și credința l-au ajutat însă pe artist să revină la viață, după infarctul suferit, deși șansele de supraviețuire erau minime.

La șase ani de la teribilul episod, cântărețul cu voce de aur ne-a oferit un interviu, pentru impact.ro, despre muzică, dragoste și problemele de sănătate.

„Vara asta nu voi cânta nici pe Litoral și nici la petrecerile private, prefer să mă odihnesc, e mult prea cald, dar le pregătesc fanilor câteva piese de dragoste.”, ne-a spus Gabriel Cotabiță.

A suferit un infarct, pe 8 mai 2015, în sala de sport
Gabriel Cotabiţă a trecut printr-o mare cumpănă, în 2015, când a suferit un infarct, în sala de fitness. Artistul și-a revenit cu greu, după luni întregi de spitalizare.

„Se pare că momentul prin care am trecut m-a făcut să ajung la un alt nivel spiritual.

Crede-mă, poate ți se pare că e exagerat, dar după ce treci printr-o perioadă în care te întâlnești cu diverse entități, începi să înțelegi că viața are cu totul alte niveluri. Se pare că v-am auzit. Nu m-am dus către lumina albă, de altfel nici nu mi s-a arătat.

Şi o să spun sincer, este pentru prima dată când mărturisesc asta, eu consider că ceea ce mi s-a întâmplat e un semnal de ”vezi că mai ai ceva de făcut”, adică un fel de reset și ”Hai, ia-o de la capăt!”, declara Gabriel Cotabiţă, la Europa FM, după externare.

Dar Gabriel Cotabiță nu se afla la primul episod de acest gen: „El mai avusese un infarct, acum nişte ani, iar înainte de infarctul respectiv a mai avut un preinfarct. Infarctul loveşte când nu te aștepți!”, a declarat Mihai Pocorschi, prietenul lui Cotabiţă, la PRO TV.

„Dacă renunți la exercițiile fizice ești pierdut!”
Contactat de reporterii impact.ro, Gabriel Cotabiță ne-a povestit despre regimul său de viață, despre soție, dar și despre muzică, marea lui pasiune.

„Pentru că este prea cald, nu am mai acceptat spectacole pe Litoral, nu am nici petreceri private, am avut destule, vara trecută.

Am în casă toate ventilatoarele pornite, nu am aer condiționat, așa trecem peste caniculă.

Mai merg la sala de sport, dar acum e în concediu. Mai fac exerciții fizice, dacă renunți la sport ești pierdut! Nu fac exerciții fizice grele sau ușoare, nu asta contează.

Atunci, când am avut acel necaz, așa s-a întâmplat, așa a fost să fie. Totul este acum în regulă, este sub control, pregătesc noutăți pentru fani, câteva piese frumoase de dragoste.

Iar soția mea, Alina, este la serviciu, lucrează ca manager de proiecte. Ea merge la muncă, eu o aștept cu drag acasă, ca de fiecare dată.”, ne-a spus starul.

Gabriel Cotabiță s-a căsătorit cu Alina în 2015
Alina l-a convins pe Gabriel Cotabiță să renunțe la burlăcie. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, despre care starul povestea cu drag în urmă cu ceva timp. Solistul are trei fiice, pe Eliza, Aela şi Milena, din prima căsnicie.

„Ne-am mutat împreună numai după ce m-am întors eu din… întâmplările mele. Dar aveam intenţii serioase şi înainte, doar îi spusesem să nu mă părăsească.

Am întrebat-o, într-o seară, dacă nu vrea să ne căsătorim, iar ea a zis: ‘Tu ţi-ai revenit suficient încât să ştii ce spui?’ Şi m-am bucurat că a zis ‘Da!’.

Contează felul în care s-a comportat ea, după comă. A fost o dovadă de dragoste total dezinteresată.”, povestea Gabriel Cotabiţă, într-un alt interviu.