Informații zi de zi

Satu Gonzalez a născut 10 copii, deși un medic i-a spus că n-o să fie mamă niciodată. Ultimii 14 ani i-a petrecut însărcinată

O tânără din Suedia a ajuns să fie mama a 10 copii, deși un medic i-a spus că nu va putea să nască după ce aceasta a pierdut o sarcină la vârsta de 21 de ani. Cum arată cei 10 copii și cât de bine arată și mama lor, pasionată de fitness.

Povestea lui Satu Nordling Gonzalez, pe numele ei complet, tânăra suedeză care se bucură acum de cei 10 copii ai ei, deși i s-a spus că nu va putea să fie niciodată mamă, a fost relatată de The Sun.

Satu Gonzalez a născut 10 copii, deși un medic i-a spus că n-o să fie mamă niciodată. Ultimii 14 ani i-a petrecut însărcinată
Satu Gonzalez este o tânără în vârstă de 35 de ani din Suedia. Este căsătorită cu Andres, din Uruguay, și amândoi lucrează în Construcții. Ei au, în momentul de față, 10 copii, cel mare mare în vârstă de 13 ani, iar cel mai mic este un bebeluș de doar șapte luni.

Tânăra obișnuiește să publice pe Instagram fotografii cu copiii. Toate sunt adorabile, dar cele în care apar toți 10 sunt de-a dreptul impresionante, mai ales când părinții îi așază în ordine crescătoare.

Prima dată, tânăra suedeză a rămas însărcinată la vârsta de 21 de ani cu soțul ei, însă a pierdut acea sarcină. Potrivit unei publicații locale suedeze, aceasta a rămas cu cicatrici pe uter și ar fi fost dificil să rămână, din nou, gravidă, susțineau medicii pe atunci. Din cauza stresului, ovulația i s-a oprit de tot, iar tânăra a crezut atunci că „nu va putea deveni niciodată ceea ce a simțit că este creată să fie, o mamă”.