Informații zi de zi

Delia, dezvăluiri despre soțul ei, după 9 ani de căsnicie. A vrut să se afle de la ea

Răzvan Munteanu, omul din spatele artistei Delia Matache. Cu ce se ocupă el, de fapt

Cine este, de fapt, Răzvan Munteanu, soțul Deliei Matache. Cei doi sunt căsătoriți din 2012 și au o relație foarte sudată. Puțini sunt cei care știu că Răzvan este și managerul Deliei, principalul om din spatele carierei sale artistice. Soțul Deliei este om de afaceri. Răzvan Munteanu deține mai multe localuri din Centrul Vechi al Capitalei. Într-un podcast cu George Buhnici, soțul Deliei a spus că investește în aur și imobiliare.
Cum s-au cunoscut Delia și soțul ei Răzvan Munteanu

Delia și Răzvan s-au cunoscut într-o seară când ea a venit la karaoke într-unul dintre localurile lui Răzvan din Centrul Vechi al Capitalei.

Pe atunci, Răzvan nu avea nicio tangență cu muzica, dar a văzut potențialul Deliei și și-a dat seama pe loc că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei. Răzvan a spus că la început a încurajat-o pe Delia să își formeze o echipă, iar apoi, încet încet a ajuns și el să se implice în echipa Deliei.
Ce spune Delia despre soțul ei, la 9 ani de căsnicie

„El este familia mea, numeroasă, pentru că noi avem multe personalități. Este familia mea! A venit în viața mea fix când trebuia și ne-am ciocnit în momentul potrivit. Ca două roci puternice, ca două pietre tari. M-a ajutat, pentru că a simțit că poate să facă asta și eu am simțit că sunt în siguranță cu el, pentru că eram într-o perioadă așa, în care totul era o nebuloasă. Da, mi-am găsit stabilitatea. E bine ca echilibrul tău și stabilitatea să nu depindă în totalitate de nimeni și ajungi la asta prin tot felul de experiențe”, i-a spus Delia Matache Andrei, în podcast.

În prezent, mă ocup mai mult de muzică, de cariera Deliei. Îi fac management complet, cu tot ce înseamnă muzică, imagine, contracte, cântări, show-uri TV, alegerea pieselor. Urmăresc doar performanţa şi numărul unu în top. Cum am cel mai bun produs de pe piaţă, mă refer aici la Delia, şi fac totul cu pasiune şi cu dedicare totală, se văd şi rezultatele. Muncesc 10-14 ore pe zi şi am în spate o echipă foarte bună, pe care o coordonez, a spus Răzvan Munteanu.

Delia a povestit într-un interviu pentru Click că Răzvan a fost cel care a făcut primul pas și că ea a fost cucerită de firea lui haioasă și de modul lui de a fi, grijuliu și protector. Potrivit Deliei, ingredientele unei căsnicii de durată sunt: comunicarea, chimia și dragostea.

Delia Matache și Răzvan Munteanu locuiesc într-un penthouse din Capitală, în valoare de peste un milion de euro. Locuința lor include scară interioară și piscină pe terasă.