Informații zi de zi

Detaliul observat în ultima fotografie a Andreei Marin. Ce gafă a făcut zâna de la TVR

Andreea Marin este mereu o apariție de senzație. Zâna surprizelor arată extrem de bine, iar asta se datorează faptului că are o dietă sănătoasă și face sport aproape zilnic.

Andreea Marin a făcut o gafă de proporții. Ce au observat fanii
Are grijă de înfățișarea ei, dar și de felul în care iese în public și se afișează pe rețelele sociale. Frumoasa prezentatoare are fotografii în care arată minunat, dar fanii au rămas uimiți de ultima ei postare.

Vedeta a fost criticată dur de urmăritorii ei după ce a publicat o fotografie pe Instagram, care a stârnit controverse.

Ea a postat o poză normală la prima vedere, dar fanii au observat imediat detaliul ciudat. Talpa piciorului era nefiresc de lungă. Internauții au început imediat să o critice, spunând că folosește Photoshop și își editează fotografiile.

Zâna, luată la rost de internauți
”A văzut cineva cât i-au strâmbat piciorul în a doua poză? Înfricoșător”, a scris contul de Instagram numit pamflet.media.influencer.

Același cont de Instagram are și o pagină de Facebook în care vedetele sunt luate la rost pentru faptul că își modifică pozele. În grupul cu același nume se postează zilnic fotografii cu vedete în care acestea sunt criticate aspru.
Unul dintre exemple este chiar Oana Roman, care a fost acuzată că își modifică toate fotografiile. În plus, comentariile de pe grup sunt pline de ură la adresa influencerilor.

În privința Andreei Marin, este prima dată când cineva o acuză că și-a modificat fotografiile. De obicei, vedeta apelează la mici filtre care să îi îmbunătățească textura tenului și să îi diminueze câteva dintre riduri.

Ce spune vedeta despre relația ei cu Adrian Brâncoveanu
Prezentatoarea are o prezență discretă pe rețelele sociale, iar în vară a postat câteva fotografii cu iubitul ei din vacanță. Andreea Marin s-a bucurat de soare alături de Adrian Brâncoveanu, dar și de Violeta, fiica ei.

”Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere.

Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos. E o relație frumoasă în care fiecare aduce ceva. E o relație constructivă, plină de iubire.

E discret. Am învățat în timp că e mai bine așa. Eu sunt un om care vorbește despre orice, fără bariere. E o relație mai profundă. Suntem un cuplu ce trăiește o relație elegantă”, spunea vedeta despre relația ei cu Adrian.