Informații zi de zi

Florentin Dumitru, fostul mijlocaș de la Steaua și FCSB, în arest la domiciliu!

Florentin Dumitru (44 de ani), fostul mijlocaș cu peste 130 de apariții în tricoul Stelei și al FCSB-ului, se află în arest la domiciliu, după ce ar fi încercat să mușamalizeze un grav accident de circulație.

În 2019, Florentin Dumitru a provocat un accident rutier care s-a soldat cu rănirea gravă a unei persoane. Potrivit romaniatv.ro, fostul fotbalist ar fi încercat să ofere mită unor persoane pentru a ieși nevinovat din acea împrejurare nefericită.

Acum, Florentin Dumitru, fotbalistul care a cucerit două titluri la FCSB și unul la Steaua, se află în arest la domiciliu.

Florentin Dumitru, campion cu Steaua și FCSB
Florentin Dumitru și-a început cariera în 1996, la Sportul Studențesc, iar ulterior a mai evoluat pentru Astra Ploiești, Steaua, FCSB, Jiul Petroșani, FC Național, Concordia Chiajna și Petrolul.

Cele mai mari realizări le-a avut în tricoul roș-albastru, fie că vorbim despre Steaua sau FCSB. Alături de „militari”, a câștigat un titlu în 2001, ulterior devenind campion și alături de clubul lui Gigi Becali (2005 și 2006).

Florentin Dumitru, „Micul Beckham”
Poreclit „Micul Beckham”, Florentin Dumitru a fost mult timp idolul tribunelor din Ghencea. Mijlocașul a evoluat de 23 de ori în cupele europene şi de 17 ori în echipa naţională.

Florentin Dumitru, fostul mijlocaș de la Steaua și FCSB, în arest la domiciliu!
Florentin Dumitru / Sursă foto: Arhivă GSP
Playmakerul roș-albaștrilor din urmă cu un deceniu și jumătate fusese poreclit „Micul Beckham”, pentru centrările perfecte de pe flancul drept.

Florentin Dumitru și-a încheiat cariera în 2012, în tricoul Petrolului Ploiești, după 301 meciuri jucate la nivel de primă divizie. „Am avut o carieră frumoasă, cu bune, cu rele, dar am făcut ceea ce mi-am dorit. Am jucat atîţia ani şi pentru că am avut o viaţă extrasportivă fără excese”, spunea el în momentul retragerii, intervievat de Gazeta Sporturilor.