Informații zi de zi

Imagini cu Toni Iuruc la spital. Emoții pentru soțul Simonei Halep. Agitație pe holurile instituției

Soacra Simonei Halep, Genica Iuruc, se află încă internată în spital. Toni Iuruc a fost surprins pe holurile instituției în timp ce solicita informații medicilor. Omul de afaceri era vizibil agitat și afectat de situație. Mai mult, soțul tenismenei își vizitează mama zilnic pentru a afla cum a evoluat situația.

Toni Iuruc, zilnic pe holurile spitalului
Zilele trecute, soacra Simonei Halep a fost surprinsă alături de fiul ei în timp ce se îndreptau spre spital. Cu toate că este o importantă femeie de afaceri în domeniul imobiliarelor, mama lui Toni Iuruc preferă să aibă apariții rare și extrem de discrete. Drept dovadă că și în ziua internării a optat pentru o ținută simplă, comună.

Genica Iuruc s-a internat în spital, potrivit Cancan, pentru a face câteva investigații. Cu toate că n-ar fi vorba despre nimic grav, Toni Iuruc merge la clinica privată în fiecare zi. Acesta a fost surprins pe holurile spitalului, însoțit de încă două persoana, în timp ce aștepta vești de la un cadru medical. Vizibil îngrijorat și agitat, soțul Simonei Halep s-a mai liniștit după ce a stat de vorbă cu o persoană din cadrul instituției.

Toni Iuruc are o relație specială cu mama sa, rămânând fără tată în urmă cu 11 ani. De la acel tragic eveniment, Genica Iuruc a preluat conducerea firmelor familiei și împreună cu soțul Simonei Halep au ridicat un adevărat imperiu. După decesul tatălui lui Toni Iuruc, Genica a preferat să rămână singură.

Simona Halep este cu gândul la ultimele turnee din acest an
Pentru fostul număr 1 urmează turneul Kremlin Cup din Moscova, programat să se desfășoare în perioada 18-24 octombrie.

După competiția organizată în Rusia, Simona Halep va reveni în țară pentru a participa la Transylvania Cup. Acest turneu este organizat la Cluj în perioada 25-31 octombrie. Acesta urmează să aibă loc la Sala Polivanentă.

Este foarte greu să îmi stabilesc un astfel de obiectiv, în acest moment. Nu am un ritm foarte bun, care să permită câștigarea unui trofeu. Am pierdut foarte mult anul acesta. Muncesc zi de zi, dar, cu siguranță, va fi greu să revin acolo unde am fost, a explicat fostul lider mondial, la plecarea din țară.

Românca a recunoscut că s-a bucurat de cele câteva zile de repaos, pe care le-a avut acasă și că o să profite de călătoria la Moscova pentru a face și o plimbare.

Am dormit foarte bine, m-am odihnit, totul este foarte bine. Mi-am încărcat bateriile, am și efectuat antrenamente. Sper să joc bine și să câștig niște meciuri. Asta este preocuparea mea, în acest moment

Îmi place foarte mult orașul. Avem voie doar să mergem la plimbare, dar și așa sunt foarte emoționată și merg la Moscova cu multă plăcere, a declarat tenismena”, a declarat Simona Halep la plecarea către Rusia.