Informații zi de zi

Imagini cu Volodimir Zelenski când dansa pe tocuri, pe ritmurile lui Beyonce. Președintele Ucrainei a câștigat un concurs de dans

Înainte să devină președintele Ucrainei în anul 2019, Volodimir Zelenski a avut o carieră de succes ca actor și comediant. A participat și în mai multe emisiuni de televiziune, pe una a și câștigat-o în calitate de dansator.

Președintele Ucrainei se află și acum în țara sa, chiar dacă aceasta e invadată de Rusia de peste 20 de zile. Luptă alături de soldați pentru teritoriul lor, pentru independența în fața Rusiei. Astfel, Volodimir Zelenski a devenit președintele – erou, care are o poveste de film.

Înainte de a se implica în politică, el era vedetă în țara lui. A jucat în propriul serial „Sluga poporului’, a făcut spectacole, în 2006 a participat și la versiunea din țara sa a show-ului de dans „Dancing With The Stars’, competiție pe care a câștigat-o.Zelenski și colegii lui actori Yevgeniy Koshevoy, Stepan Kazanin și Alexander Pikalov dansează cu foc, recurg la mișcări lascive și chiar la acrobații. Cei 4 actori au făcut astfel o parodie în anul 2014, scrie a1.ro.

Cum s-a schimbat viața lui după ce a devenit președinte
Volodimir Zelenski a fost ales președinte în 2019, cu aproape 73% din voturi. El jucase deja rolul unui președinte ales popular în serialul său de televiziune satiric de succes „Servant of the People’, iar soția Olena l-a ajutat ​​la scris, potrivit The Hollywood Reporter.

Ulterior, ea a descoperit brusc că viața ei s-a schimbat dramatic. După victoria surprinzătoare a soțului ei, Olena a recunoscut pentru Vogue Ucraina că s-a „opus agresiv’ noului rol de președinte al soțului ei . Mai ales că nu mai avea deloc timp pentru viața privată. „Nu am suficient timp pentru mine. Am doi copii, așa că rareori am fost singură înainte. Probabil că am avut singurul meu spațiu privat în mașină, în timp ce conduceam. Acum nu mai am nici asta, sunt mereu păzită. Acum baia este singurul meu refugiu’, a declarat Prima Doamnă a Ucrainei.
Sursa: Avantaje.ro