Informații zi de zi

Wali trăiește! Prima fotografie postată de cel mai bun lunetist din lume, după ce rușii s-au lăudat că l-au ucis

Zilele trecute, la aproximativ trei săptămâni de la începutul războiului din Ucraina, mai multe site-uri de știri din Rusia și din China anunțau că Wali, cel mai bun lunetist din lume, care abia se alăturase forțelor armate ucrainene, ar fi fost ucis.

Informația a fost preluată rapid de presa din întreaga lume, iar după ce s-a viralizat, ucrainenii au afirmat că știrile sunt false, iar Wali este în viață. Doar că acesta nu mai postase nimic pe rețelele de socializare de câteva zile.

Aflat în mijlocul războiului, cel mai bun lunetist din lume nu a mai avut timp să intre pe internet, dar se pare că informația potrivit căreia ar fi murit a ajuns până la urmă la urechile lui. Astfel că Wali a intrat din nou pe rețelele de socializare și a postat o fotografie prin care anunța că este viu.

„Sunt în viață… Drept dovadă, iată-mă într-o poziție tactică de super lunetist al forțelor speciale de commando, într-o piscină cu mingi. Zvonurile că aș fi murit în luptă au fost complet ridicole. Adevărul este că am câștigat teren în fața inamicului și i-am provocat pierderi. Din păcate, am pierdut și camarazi, care sunt răniți sau chiar morți. Rușilor le este frică de o luptă corp la corp sau care să aibă loc de aproape. Preferă să bombardeze iar și iar, distrugând case, precum niște golani frustrați”, a scris Wali în dreptul fotografiei. Apoi, la câteva ore, a scris pe Facebook o nouă filă din jurnalul lui de război.