Informații zi de zi

Imagini cu Vulpița de la Acces Direct în satul natal. Cum arată acum Veronica Stegaru, după ce a părăsit Capitala

Dacă în urmă cu un an de zile se bucurau de celebritate la București, în urma cazului lor prezentat la Acces Direct, acum Veronica și Viorel Stegaru sunt acasă și își trăiesc viața așa cum era până a deveni vedete. Iată cum arată astăzi Vulpița, pregătită cu sufletul la gură să nască.

Vulpița și Viorel Stegaru au fost un fenomen pentru țara noastră în anul 2020, dar cum orice început are și un final, iată că după ce aproape un an au stat la București în urma cazului de la Acces Direct pe care l-au prezentat, de acum cei doi soți au revenit pe plaiurile natale și își desfășoară activitatea la țară așa cum au făcut-o până în urmă cu un an.

Spre finalul anului trecut cei doi soți au plecat din București înapoi acasă, dar sunt pregătiți să devină o familie mult mai numeroasă, asta deoarece Veronica Stegaru e însărcinată, iar în doar două luni urmează să aducă pe lume și un băiețel.

Imagini cu Vulpița de la Acces Direct în satul natal

Deoarece au avut o relație specială cu cei doi reporteri Acces Direct, Radu Rotaru și Doina Stina, aceștia au ținut legătura cu cei care le-au rămas prieteni, iar reporterul chiar i-a vizitat în urmă cu puțin timp pe meleagurile vasluiene.

El a postat și o fotografie cu Vulpița, care e foarte schimbată față de cum o știam cu toții de la televizor, și trebuie să remarcăm că nu a uitat nici de căciula care a făcut-o celebră și cu care a apărut pentru prima dată pe micile ecrane.

Reporterul Acces Direct a ținut să precizeze că soții Stegaru sunt bine în aceste momente și așteaptă să devină din nou părinți, iar acum rămâne doar să anunțum și când Veronica va aduce pe lume băiețelul mult dorit de ea și Viorel.

Soții Stegaru, agresivi cu fanii în Bârlad
Dacă acum ceva vreme se bucurau de celebritate și parcă atrăgeau ca un magnet fanii care voiau să facă poze cu ei, acum soții Stegaru s-au schimbat și chiar au devenit agresivi cu cei care i-au urmărit la televizor.

Un clip video a devenit viral cu cei doi soți, asta după ce unul dintre fani i-a rugat pe aceștia să facă o poză cu el. Veronica și Viorel Stegaru au refuzat acest lucru și chiar au fost agresivi verbal, dar s-au și repezit spre telefonul admiratorului pentru a nu fi filmați pe stradă în Bârlad.